• RU
 • Repararea tapițeriei interioare a mașinii

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Salonul unui automobil este cartea de vizita nu doar a automobilului, ci si a soferului. Fiti de acord, este foarte placut atat pentru sofer, cat si pentru pasagerii sai de a se afla intr-un salon curat si frumos! Dar ce sa faci cand situatia nu este cam asa de impecabila! Factorii climatici si mecanici pot influenta considerabil salonul automobilului. Daca vorbim despre cei climatici aici avem in vedere variatiile de temperatura, radiatiile ultraviolete. In cazul celor mecanici - lovituri, arsuri, zgarieturi, ruperi, taieturi provocate, in general, de oameni iresponsabili. Si nu e vorba doar de confort. Spre exemplu, daca scaunul este defectat, asta va crea incomoditati, chiar obstacole pentru a conduce automobilul. Prin urmare, in asa situatii reparatia tapiteriei salonului auto!

  In ce consta reparatia tapiteriei auto?

  V-am creat o impresie generala despre reparatia tapiteriei salonului auto? Acum haideti sa ne aprofundam in acest proces! Reparatia tapiteriei salonului auto presupune:

  1. inlaturarea taieturilor si zgarieturilor;

  2. lichidarea arsurilor de pe scaune;

  3. restaurarea pieselor din piele ale tapiteriei;

  4. retapitarea sau reparatia tavanului;

  5. inlocuirea completa a tapiteriei din salonul masinii.

  Reparatia tapiteriei trebuie incredintata doar specialistilor. Pentru asta e nevoie de cunostintele si experienta unui specialist. De asemenea, in cadrul unui centru de deservire auto persista si echipamentul necesar. In cazul cand incercati sa faceti singur reparatia tapiteriei, o sa deteriorati ceva! Procedura costa de la 333 lei.

  Reparatia tapiteriei salonului auto - unde sunt cele mai bune conditii pentru a beneficia de ea?

  Cel mai bun loc pentru deservirea automobilului dumneavoastra este cauciucuridevara. Cauciucuridevara.md va va oferi un suport considerabil in toate problemele aparute, inclusiv in ceea ce priveste reparatia tapiteriei salonului auto. Echipa noastra de profesionisti va gasi solutia cea mai potrivita pentru rezolvarea acestora. Sa stiti ca preturile serviciilor noastre sunt accesibile pentru buzunarele tuturor. Va asteptam la noi cat mai curand!

  Autoservice nostru
  Repararea tapițeriei interioare a mașinii 1Repararea tapițeriei interioare a mașinii 2Repararea tapițeriei interioare a mașinii 3Repararea tapițeriei interioare a mașinii 4Repararea tapițeriei interioare a mașinii 5Repararea tapițeriei interioare a mașinii 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Toate serviciile noastre