• RU
 • Repararea tabloului de bord

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Repararea tabloului de bord

  Cu ajutorul tabloului de bord soferul poate monitoriza viteza cu care se deplaseaza, temperatura motorului, nivelul de combustibil din rezervor. De asemenea, un tablou de bord ofera multe informatii despre posibile incalcari, defectiuni, mai ales in ceea ce priveste defectiunea motorului. Tabloul de bord este un adevarat ghid al soferului. In caz de defectare se face repararea tabloului de bord numaidecat.

  Cand apare necesitatea de a face repararea tabloului de bord?

  Acum haideti sa analizam toate momentele, care ne soptesc ca tabloul de bord trebuie reparat fara intarziere. Iata care sunt ele:

  1. Oxidarea contactelor afecteaza transmiterea curentului electric. In acest caz poate fi necesara curatarea conatctelor.

  2. Matricea din tabloul de bord s-a defectat, adica s-a oxidat. In cazul oxidarii, iarasi, problema poate fi rezolvata cu o simpla curatare.

  3. Nu se aprind becurile din tablou. Daca se intampla asa ceva, cel mai probabil ca va trebui de schimbat becurile, deoarece ele si-au servit slujba.

  4. Sagetile indicatoare se misca haotic - aici, probabil, s-au defectat microschemele. 

  Mai exista si alte semne care indica defectiunea tabloului de bord:deconectarea acestuia, un iluminat defect al senzorilor, senzorii nu indica informatia corect. Oricare ar fi semnul de defectiune, nu amanati vizita le service! E periculos sa conduceti masina cu tabloul de bord defect! Riscul de a face un acciedent e destul de mare. De exemplu, soferul se deplasaseaza cu o viteza mai mare decat crede …Cat va costa repararea tabloului de bord? Preul incepe de la 873 lei.

  Repararea tabloului de bord - unde sa ma adresez in Chisinau?

  Vi s-a defectat tabloul de bord? Veniti la cauciucuridevara! Noi va vom oferi cea mai buna deservire:

  • Specialistii nostri sunt pot sa solutioneze problemele legata de autoturismul dumneavoastra usor; 

  • Dispunem de utilaj performant, care ne ajuta in realizarea acestui scop; 

  • Fiecare client multumit - scopul nostru; 

  • Preturile noastre sunt accesibile. 

  Pentru noi e foarte important ca clientii nostri sa fie fericiti! Veniti la service-ul nostru auto! Nu veti regreta nici o clipa! 

  Autoservice nostru
  Repararea tabloului de bord 1Repararea tabloului de bord 2Repararea tabloului de bord 3Repararea tabloului de bord 4Repararea tabloului de bord 5Repararea tabloului de bord 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Toate serviciile noastre