• RU
 • Repararea suspensiei auto

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Suspensia este grav afectata de conditiile neprielnice de drum. De asemenea, un stil de condus iresponsabil actioneaza asupra starii suspensiei. Atunci cand suspensia este deteriorata, manevrabilitatea automobilului scade. Acest fapt afecteaza confortul precum si securitatea soferilor si pasagerilor. Astfel, la primele semne suspecte adresati-va la un centru de deservire auto pentru reparatia suspensiei. Iata cele mai raspandite semne, care arata ca suspensia trebuie reparata:

  1. zgomote suspecte, scartait la suspensie;
  2. caroseria se lasa in jos;
  3. scade manevrabilitatea vehiculului;
  4. pe axa din spate rotile sunt amplasate asimetric.

  Suspensia din fata este mai suprasolicitata, asadar se uzeaza mai repede. Respectiv, are nevoie mai des de reparatii. Suspensia din spate are o constructie ai simpla si nu se uzeaza la fel de repede. Insa, asta nu inseamna ca nu va avea nevoie de reparatie. Reparatia oricaror componente auto trebuie de incredintat specialistilor.

  Reparatia suspensiei auto

  Inainte de a incepe reparatia propriu-zisa, specialistii trebuie sa faca diagnosticarea. Dupa, deja, ei vor decide ce trebuie sa faca exact. Distingem urmatoarele lucrari cu privire la reparatia sasiului auto:

  1. Lucrul cu amortizoarele - se face in perechi pentru fiecare axa.
  2. Lucrul cu articulatii CV, articulatii sferice, varfuri de directie.
  3. Lucrul cu parghiile suspensiei;
  4. Lucrul cu rulmentii pentru roti;
  5. Lucrul cu sistemul de franare;
  6. Lucrul cu articulatiile sferice de cauciuc metal.

  Reparatia suspensiei auto in Chisinau pret

  Cauciucuridevara.md este locul cel mai potrivit pentru a face reparatia suspensiei auto a unui automobil. Aici va asteapta adevarati maestri in meseria lor. Ei efectueaza sarcinile intr-un mod rapid si calitativ. Pretul pentru repararea suspensiei va incepe de la 150 de lei. Avem o abordare responsabila in ceea ce priveste lucrarile noastre. Clientii sa ramana multumiti, asta e cea mai buna rasplata pentru noi. Convingeti-va personal de asta, apelati la serviciile noastre. Nu veti gasi nicaieri in alta parte asa oferte avantajoase.

  Autoservice nostru
  Repararea suspensiei pneumatice 1Repararea suspensiei pneumatice 2Repararea suspensiei pneumatice 3Repararea suspensiei pneumatice 4Repararea suspensiei pneumatice 5Repararea suspensiei pneumatice 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Toate serviciile noastre