• RU
 • Repararea sistemului de răcire

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Sistemul de racire are grija de scaderea temperaturii pieselor motorului si stabilirea unui regim optim de functionare a acestuia. Sistemul dat mai are si alte functii precum racirea uleiului, racirea lichidului cutiei de viteze etc. Intr-un automobil modern sistemul de racire are o sumedenie de functii. Dar ce se intampla cand instalatia de racire nu functioneaza? Corect! Functionarea intregului automobil se duce de rapa, deoarece multe piese se pot supraincalzi, ulterior iesind din uz! Asadar, reparatia instalatiei de racire trebuie facuta la timp pentru a evita asa surprize neplacute.

  Cum sa inteleg ca functionarea instalatiei de racire se duce de rapa?

  Prevenirea unor consecinte grave e mult mai buna, decat combaterea lor. Asa ne referim la orice piese din automobil! In caz de defectiune e bine de identificat la timp si de trecut la eliminarea consecintelor, decat de asteptat iesirea totala din uz si afectarea altor sisteme vecine. Instalatia de racire nu este o exceptie! Doriti sa stiti cum sa va dati seama ca instalatia de racire s-a defectat? Fiti atenti la aceste semne:

  1. - componentele acestui sistem nu sunt etansate destul;
  2. - apar fisuri la blocurile cilindrilor;
  3. - garniturile blocurilor cilindrilor s-au ars;
  4. - radiatorul s-a infundat cu praf si noroi;
  5. - radiatorul este acoperit cu coroziune;
  6. - termostatul este defect;
  7. - ventilatorul de racire al radiatorului s-a defectat;
  8. - indicatorul de temperatura e defect;
  9. - senzorul de temperatura a iesit din uz.

  Costul reparatiei instalatiei de racire incepe de la 1162 lei.

  Reparatia instalatiei de racire in Chisinau

  Locul ideal pentru a va deservi automobilul personal este cauciucuridevara. La acest centru veti avea parte de intreg suportul referitor la problemele aparute: 

  1. - Avem cei mai buni specialisti din domeniu. Ei vor gasi solutia cea mai avantajoasa pentru a solutiona problemele automobilului dumneavoastra; 
  2. - Lucrarile realizate de noi sunt calitative si rapide;
  3. - De asemenea, preturile de la noi sunt foarte bune. Nu credem ca veti gasi conditii mai avantajoase in tot orasul. 

  Vizitati-ne si convingeti-va personal de acest fapt! Servicii de calitate inalta cu conditii superbe stau la discretia dumneavoastra! Suntem in asteptarea dumneavoastra!

  Autoservice nostru
  Repararea sistemului de răcire 1Repararea sistemului de răcire 2Repararea sistemului de răcire 3Repararea sistemului de răcire 4Repararea sistemului de răcire 5Repararea sistemului de răcire 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare