• RU
 • Repararea sistemului de combustibil în Moldova

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Sistemul de combustibil asigura alimentarea motorului. La fel ca si omul sa fie sanatos trebuie sa manance alimente sanatoase, asa si un automobil - are nevoie de un combustibil calitativ, care sa ajunga la toate piesele necesare. Prin urmare, ne axam pe 3 factori:pastrarea combustibilului, filtrarea combustibilului, alimentarea motorului. Neregularitatile in functionarea sistemului de combustibil afecteaza lucrul motorului considerabil. Semnele de defectiune s-ar exprima in urmatoarele:

  1. scade puterea;

  2. motorul incepe sa lucreze instabil;

  3. se inrautateste dinamica;

  4. filtrele se infunda;

  5. pompa nu lucreaza bine

  6. si altele.

  Este foarte important de luat in consideratie aceste semne la timp. Si de facut diagnosticare sau reparatii la sistemul de combustibil. In caz contrar, urmarile pot fi grave.

  Reparatia sistemului de combustibil

  Reparatie sistem de combustibil este necesar de facut pentru a asigura vehiculului propriu o buna functionalitate. Plus, veti avea parte de deplasari confortabile fara nervi din cauza defectiunilor si cel mai important - va veti asigura siguranta.

  Repararea sistemului de combustibil consta din urmatoarele procedee:

  1. inlocuirea sondei lambda;

  2. scoaterea de pe rampa de combustibil si verificarea injectoarelor pe un suport special;

  3. curatarea cu ultrasunete a injectoarelor de combustibil;

  4. spalarea injectorului de pe motor;

  5. inlocuirea bujiilor;

  6. curatarea corpului clapetei.

  Pretul per procedura va incepe de la 500 de lei, dar asta nu vizeaza intregul sistem, ci doar o singura directie.

  Reparatia sistemului de combustibil - unde o pot face?

  Va ganditi unde sa faceti reparatia sistemului de combustibil? Adresati-va la cauciucuridevara! Aici lucreaza cei mai minunati specialisti, care sunt pregatiti sa va repare automobilul. Orice neregularitate va fi inlaturata. Cel mai performant utilaj ne sta la indemana pentru a face asta. Avem grija ca fiecare client sa ramana multumit de serviciile noastre. Preturile noastre sunt destul de accesibile. Nu pierdeti posibilitatea de a va bucura de serviciile noastre la preturi accesibile, doar la service-ul nostru auto! Vom asigura reparatia sistemului de combustibil la pret avantajos. Oferte mai bune este imposibil de gasit!

  Autoservice nostru
  Repararea sistemului de combustibil 1Repararea sistemului de combustibil 2Repararea sistemului de combustibil 3Repararea sistemului de combustibil 4Repararea sistemului de combustibil 5Repararea sistemului de combustibil 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare