• RU
 • Repararea sistemelor de aer condiționat și de încălzire

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Cauzele defectiunii sistemelor de aer conditionat

  Este foarte important pentru sanatatea si confortul soferului si pasagerilor ca sistemele de incalzire sa functioneze corect. Daca sunt semnalate unele defectiuni, trebuie imediat de purces la reparatii aer conditionat si incalzire. Dar haideti sa vedem care sunt cauzele defectiunii sistemelor de incalzire:

  1. consumul excesiv de combustibil;

  2. prezenta mirosurilor neplacute;

  3. compresorul iese din functiune;

  4. filtrul ingheata, furtunurile, tevile.

  Daca cauza defectiunii consta in acumularea de murdarii, atunci reparatiei vor fi supuse radiatorul, evaporatorul, condensatorului, uscatorului etc. Piesele unui aparat de aer conditionat pot iesi din functiune din cauza ca nimereste apa, apare coroziunea etc.

  Cauzele defectiunii sistemelor de incalzire

  Drept element de baza al sistemului de aer conditionat incalzire iarna este considerat radiatorul (cuptorul). In cazul in care acesta functioneaza corect, atunci masina ar trebui sa se incalzeasca in vreo 15-20 de minute. Daca acest lucru nu se intampla, inseamna ca ceva s-a defectat. Va intrebati de ce se opreste aerul conditionat pe caldura? Iata cele mai raspandite defectiuni ale sistemului de incalzire aer conditionat:

  1. Iese din functiune ventilatorul;

  2. Scurgeri de antifriz. Daca in rezervor este mai putin antifriz decat trebuie, atunci in salon va fi mai frig;

  3. Pompa motorului iese din functiune. Asta are ca efect incalcarea circulatiei lichidului de racire. Sistemul de incalzire nu mai asigura temperatura necesara in salon;

  4. Termostatul nu functioneaza;

  5. Radiatorul s-a batut cu murdarii;

  6. Filtrul s-a batut. Din aceasta cauza aerul cald nu va mai nimeri in salon;

  7. Uzura esentiala a pieselor.

  Reparatii aer conditionat si caldura in Chisinau pret

  In caz de aveti nevoie de reparatia aer conditionat caldura, cauciucuridevara.md este locul perfect pentru a face asta. O echipa de adevarati profesionisti lucreaza in centrul nostru de deservire auto. Ei sunt, intotdeauna, gata sa sara in ajutorul dumneavoastra. Va oferim consultatie referitor la orice problema. Va intrebati cat costa reparatia de aer conditionat cu pompa de caldura de caldura? Daca vorbim de reparatia aparatului de aer conditionat si a sistemului de incalzire in parte, atunci primul va costa vreo 370 lei, iar al doilea undeva la 480 de lei. Noi efectuam lucrarile in termenul stabilit. Pentru noi este foarte important ca clientii nostri sa ramana multumiti. Veniti la centrul nostru de deservire auto! Nu veti regreta.

  Autoservice nostru
  Repararea sistemelor de aer condiționat și de încălzire 1Repararea sistemelor de aer condiționat și de încălzire 2Repararea sistemelor de aer condiționat și de încălzire 3Repararea sistemelor de aer condiționat și de încălzire 4Repararea sistemelor de aer condiționat și de încălzire 5Repararea sistemelor de aer condiționat și de încălzire 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare