• RU
 • Repararea sistemului de frânare antiblocare

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Repararea sistemului antiblocare (reparatii abs) este foarte importanta in exploatarea automobilului. Uneori, soferul are nevoie sa franeze brusc si rotile se pot bloca. Asta poate duce la cresterea spatiului de franare sau pierderea controlului asupra autoturismului. Pentru a preveni astfel de incidente a fost inventat sistemul antiblocare, si este foarte important ca acesta sa functioneze bine. In caz contrar trebuie neaparat de purces la reparatii abs Moldova.

  In continuare va prezentam cateva avantaje ale sistemului antiblocare:

  1. mentinerea in siguranta a soferilor, pasagerilor si a tuturor participantilor la trafic;
  2. imbunatatirea deplasarii pe timp de iarna, atunci cand sunt conditii climatice nefavorabile;
  3. asigura o mai buna exploatare a cauciucurilor, ele nu se uzeaza sa de repede;
  4. datele senzorilor sistemului antiblocare sunt folosite si de alte sisteme. Un bun exemplu, in acest caz este sistemul de stabilire a directiei.

  Repararea sistemului antiblocare

  Senzorii antiblocare sunt predispusi impactului factorilor mecanici, climatici. Inainte de a purcede la lucrari de reparare abs, este necesar de a face diagnosticarea. Cu ajutorul unor tehnologii specializate, specialistii vor identifica defectiunile in sistemul antiblocare.

  Urmeaza, insasi, procesul de reparatie, care include, in sine, urmatoarele actiuni:

  1. demontarea;
  2. reparatia, dace este cazul - inlocuirea pompei hidraulice, senzorilor de impuls, acumulatorului de presiune, unitatii de control, supape electromognetice;
  3. un sir de alte masuri cu scopul de a restabili functionarea normala a blocului;
  4. montarea ABS.

  Unde pot sa ma adresez referitor la reparatii ABS Chisinau?

  Aveti nevoie de reparatie abs? Nu stiti unde sa va adresati? Veniti la cauciucuridevara. Aici lucreaza o echipa de adevarati profesionisti, care sunt mereu gata sa sara in ajutorul dumneavoastra. Noi va consultam cu privire la orice problema. Vom face diagnosticare si vom rezolva orice problema legata de exploatarea automobilului dumneavoastra. Puteti beneficia de un avantajos cost reparatii abs. Daca vorbim de reparatii abs pret mai exact, aceasta v-ar putea costa undeva de la 500 de lei. Noi efectuam lucrarile rapid si calitativ. Avem o abordare individuala pentru fiecare client. Pentru noi este foarte important ca acestia sa ramana multumiti. Convingeti-va personal de asta. Veniti la noi! Nu o sa va para rau.

  Autoservice nostru
  Repararea ABS 1Repararea ABS 2Repararea ABS 3Repararea ABS 4Repararea ABS 5Repararea ABS 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Toate serviciile noastre