• RU
 • Repararea și întreținerea sistemului de rulare

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Un sistem de rulare functionabil reprezinta garantul confortului si securitatii dumneavoastra in procesul de exploatare a vehiculului. In cazul in care observati careva abateri de la functionarea normala a sisitemului, adresati-va imediat specialistilor pentru diagnosticare si reparatii tren de rulare. Va venim in ajutor cu unele indicii in acest sens. Iata care sunt unele semne al unui sistem de rulare ce iese din functiune:

  • Apar zgomote si bubuituri in suspensie. Asta se intampla din cauza slabirii suruburilor de fixare, defectiunii balamalelor sau amortizorului. Ca defectiunile sa fie eliminate, trebuie de verificat si de strans elementele de fixare ale pieselor suspensiei. Apoi trebuie de inlocuit nodurile rupte cu altele noi.

  • Se uzeaza cauciucurile. Asta se intampla din cauza unui condus neglijent, perturbarea balantei rotilor, uzarea suspensiei etc. Pentru a rezolva problemele date, trebuie de restaurat unghiurile de instalare a rotilor, partea din fata a automobilului, inlocuirea pieselor uzate, de intreprins balansarea rotilor. Nu in ultimul rand, soferul trebuie sa conduca atent.

  • Un semn evident al iesirii din functiune a sistemului de rulare este faptul ca masina este trasa mereu intr-o parte. Problema iarasi poate consta in unghiurile de instalare a rorilor, precum si presiunea din cauciucuri, parghiile suspensiei sunt deformate etc. Pentru a rezolva problema este necesar de reglat unghiurile de instalare a rotilor din fata, de stabilizat presiunea din cauciucuri si de inlocuit piesele deteriorate.

  Intretinerea sistemului de rulare

  Pentru a nu se ajunge la defectiuni majore, fapt, care va duce, la randul sau, la reparatii costisitoare, este necesar de asigurat o intretinere eficienta a sistemului de rulare. Pentru asta trebuie de efectuat diagnosticari periodice. Aceasta va verifica:

  • Starea parghiilor silentioase si a articulatiilor sferice ale bratelor de suspensie;

  • Integritatea amortizoarelor si lipsa de scurgeri;

  • Lipa de defectiuni ale resor-ului, pneumobaloanelor;

  • Zgomote ale rulmentilor rotilor.

  Reparatia si intretinerea sistemului de rulare la Cauciucuridevara.md

  Aveti probleme cu sistemul de rulare? Doriti sa faceti o diagnosticare a acestuia? Nu stiti unde sa va adresati? Un loc mai potrivit decat Cauciucuridevara.md n-o sa gasiti. 

  In centrul nostru de deservire auto lucreaza adevarati profesionisti, cu o enorma experienta de munca. Vom face diagnosticare si vom rezolva orice problema legata de exploatarea automobilului dumneavoastra, inlcusiv si reparatia sistemului de rulare. Preturile serviciilor noastre sunt accesibile. Pretul depinde de ce fel de componente sunt deteriorate. De exemplu, diagnosticarea sistemului de rulare v-ar putea costa undeva de la 300 de lei. Lucrarile de intretinere vor fi efectuate rapid si calitativ, iar pretul lor se va discuta in parte, deoarece depinde de mai multi factori. Pentru noi este important ca fiecare client sa ramana multumit, de aceea ne facem treaba la suta de procente. Convingeti-va personal de asta. Adresati-va la noi! Nu o sa va para rau deloc. 

  Autoservice nostru
  Repararea și întreținerea sistemului de rulare 1Repararea și întreținerea sistemului de rulare 2Repararea și întreținerea sistemului de rulare 3Repararea și întreținerea sistemului de rulare 4Repararea și întreținerea sistemului de rulare 5Repararea și întreținerea sistemului de rulare 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare