• RU
 • Repararea și întreținerea sistemului de evacuare

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Sistemul de esapament asigura eliminarea gazelor de esapament di automobil in atmosfera. De asemenea, acesta diminueaza nivelul de galagie in timp ce motorul lucreaza. Atunci, cand sistemul se defecteaza se aud zgomote puternice. In aceste cazuri este nevoie de reparatie sistem de esapament.

  Din ce cauza se defecteaza acest sistem?

  Dupa cum am mai spus, zgomotele puternice indica defectarea sistemului de esapament. Este clar ca reparatia este inevitabila! Totusi, pana a trece la reparatie, haideti sa vedem din ce motive se defecteaza acest sistem:

  1. uzura esentiala. Cu timpul orice obiect iese din functiune. Metalul din care sunt fabricate tevile se supraincalzeste, dar mediul extern ramane rece. Are loc o reactie chimica dintre metalul fierbinte si apa sau zapada rece;
  2. apare coroziunea (ca urmare a actiunii negative a reagentilor chimici, factorilor mecanici etc.);
  3. utilizarea unui combustibil de calitate proasta;
  4. acumularea umiditatii in anumite zone;
  5. oxidarea.

  In ce consta reparatia sistemului de esapament?

  Indata ce apar unele suspiciuni referitor la functionarea incorecta a sistemului de esapament, adresati-va la un service pentru reparatie. Reparatia sistemului de esapament trebuie incredintata doar specialistilor. In conditii casnice, procedura nu se va solda cu succes. Va intereseaza, totusi, in ce consta procedura respectiva? Haideti sa vedem impreuna:

  1. Automobilul este ridicat pe un lift.
  2. Este efectuata o inspectie pentru a identifica defecte vizibile. In caz de necesitate se face diagnosticarea cu endoscopul si diagnosticarea computerizata.
  3. Demontarea unitatii defecte.
  4. Apoi se face alegerea pieselor si inlocuirea componentelor care nu sunt in functiune.
  5. Restaurarea tobei de esapament prin sudare.
  6. Asamblarea structurii si verificarea parametrilor de functionare ai echipamentului.

  Procedura de reparatie a sistemului de esapament va costa de la 120 de lei.

  Reparatia sistemului de esapament - unde sa ma adresez pentru asta?

  Cel mai bun loc pentru deservirea automobilului dumneavoastra este cauciucuridevara. Cauciucuridevara.md va va oferi un suport considerabil in toate problemele aparute. Echipa noastra de profesionisti va gasi solutia cea mai potrivita pentru rezolvarea acestora. Sa stiti ca preturile serviciilor noastre sunt accesibile pentru buzunarele tuturor. Va asteptam la noi!

  Autoservice nostru
  Repararea și întreținerea sistemului de evacuare 1Repararea și întreținerea sistemului de evacuare 2Repararea și întreținerea sistemului de evacuare 3Repararea și întreținerea sistemului de evacuare 4Repararea și întreținerea sistemului de evacuare 5Repararea și întreținerea sistemului de evacuare 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare