• RU
 • Repararea și înlocuirea starterului

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Deseori apare intrebarea la soferi ce e mai bine de facut? Reparatia sau inlocuirea releului retractorului? O dilema buna care-i chinuie pe multi soferi. Vom incerca sa ne clarificam. Dar acum, mai intai, sa vedem care sunt semnele unui starter defect:

  1. Ancora se intoarce foarte incet.
  2. Armatura demarorului se roteste, dar arborele cotit nu.
  3. Se aud clicuri in starter la pornirea acestuia.
  4. Prezenta unor sunete metalice, atunci cand incercati sa porniti motorul.
  5. Ancora nu se roteste, nu se aud nici sunete.
  6. Ancora nu se roteste, in timp ce exista zgomot in releul electromagnetic.

  De observati astfel de semne, atunci trebuie neaparat sa va duceti masina la un centru de deservire specializat. Nu riscati cu starea automobilului, dar si cu securitatea proprie.

  Reparatia si inlocuirea starterului

  Specialistii vor decide daca e necesara reparatia sau inlocuirea, de asemenea, reiesind din posibilitatile financiare ale clientului. In primul rand, se va face o diagnosticare, rezultatele careia vor arata solutia perfecta. Spre exemplu, inlocuirea starterului se va face in urmatoarele etape:

  1. In primul rand, se face verificarea dispozitivului. Motorul se porneste pentru a face asta.
  2. Demontarea.
  3. Identificarea neregularitatilor. In caz ca defectiunile sunt identificate, se face inlocuirea - instalarea unui nou dispozitiv in masina.
  4. Este necesar de facut teste de control. In asa mod, se verifica functionarea dispozitivului in masina.

  Reparatia sau inlocuirea releului retractorului va costa de la 360 lei. Prin urmare, nu este o mare diferenta in preturile acestor servicii.

  Inlocuirea starterului la cauciucuridevara

  Daca nu v-ati decis unde sa faceti inlocuirea releului retractorului sau a starterului, veniti la cauciucuridevara. Specialisti de vaza va stau la dispozitie. Vom rezolva toate problemele legate de autoturismul dumneavoastra. Avem utilaj modern si performant, care ne ajuta sa ne indeplinim sarcinile rapid si calitativ. Avem grija ca fiecare client sa ramana multumit de serviciile noastre. Preturile noastre sunt accesibile. Va oferim cele mai bune conditii pentru reparatia sau inlocuirea releului retractorului. Veniti la service-ul nostru auto chiar acum! Nu veti regreta!

  Autoservice nostru
  Repararea starterului 1Repararea starterului 2Repararea starterului 3Repararea starterului 4Repararea starterului 5Repararea starterului 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Toate serviciile noastre