• RU
 • Repararea și înlocuirea injectoarelor de combustibil pe benzină

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Pompa de injectie este acel element, defectiunea caruia duce la probleme mari in ceea ce priveste exploatarea ulterioara a vehiculului. La primele semne ale defectiunii pompei de injectie, trebuie sa va adresati la un service pentru diagnosticare. Acolo se va decide daca este nevoie de reparatia pompei de injectie sau inlocuirea ei.

  Semnele de defectiune a pompei de injectie

  Cum sa-mi dau seama ca pompa de injectie a iesit din uz? Noi va prezentam indicii, care va vor ajuta sa va clarificati in acest sens:

  1. - se mareste consumul de combustibil;
  2. - fumul gazelor de esapament isi schimba culoarea;
  3. - turatii ineficiente ale motorului cu ardere interna;
  4. - motorul se porneste cu dificultate sau deloc;
  5. - scurgeri de lichide pa carcasa pompei de injectie.

  Adresarea la un service specializat este cea mai buna solutie in asemenea cazuri. cu cat mai repede faceti asta, cu atat mai repede problema va fi solutionata.

  Reparatia pompei de injectie

  Reparatia pompei de injectie este o procedura sofisticata, care trebuie facuta doar la un service. In conditii de casa este periculos si ineficient de a face asta. Totusi, ca sa va familiarizati cu procedura data, va prezentam, succint, etapele de realizare a acesteia:

  1. - Curatarea preventiva;
  2. - Dezasamblarea;
  3. - Depanarea si sortarea pieselor;
  4. - Determinarea cauzei defectiunii;
  5. - Stabilirea unui pret pentru servicii in prealabil;
  6. - Reparatia insasi;
  7. - Asamblarea;
  8. - Reglarea;
  9. - Testarea.

  Procedura de reparatie a pompei de injectie costa de la 891 lei. In cazul cand defectiunile vor fi prea grave, specialistii vor recomanda inlocuire pompa de injectie. Inlocuirea pompei de injectie costa de la 595 lei. Indiferent de optiunea necesara este recomandabil de a face procedura la service. Doar specialistii au cunostintele si experienta necesara pentru astfel de lucrari, de asemenea si conditii bune de lucru.

  Reparatia si inlocuirea pompei de injectie in Chisinau

  Va ganditi unde sa va duceti sa va reparati pompa de injectie? Sau poate aveti nevoie de schimbare garnituri pompa de injectie? Noi venim cu un sfat util in acest sens. Locul cel mai potrivit pentru deservirea automobilului dumneavoastra este cauciucuridevara. La noi veti avea parte de tot suportul in problemele aparute: 

  1. - Avem profesionistii cei mai buni din domeniu. Ei vor gasi solutia cea mai potrivita pentru problemele automobilului dumneavoastra; 
  2. - Lucrarile de reparatie sau inlocuire a pompei de injectie se vor efectua calitativ si rapid;
  3. - Plus, preturile de la noi sunt foarte bune. Nu credem ca veti gasi conditii mai avantajoase in oras. 

  Noi avem grija ca clientii nostri sa se bucure de cele mai bune servicii la cele mai bune preturi! Vizitati-ne si convingeti-va personal de asta. Va asteptam cu drag!

  Autoservice nostru
  Repararea și înlocuirea injectoarelor de combustibil 1Repararea și înlocuirea injectoarelor de combustibil 2Repararea și înlocuirea injectoarelor de combustibil 3Repararea și înlocuirea injectoarelor de combustibil 4Repararea și înlocuirea injectoarelor de combustibil 5Repararea și înlocuirea injectoarelor de combustibil 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Toate serviciile noastre