• RU
 • Reparația ridicătoarelor de geamuri pentru mașini

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Regulatoarele de geamuri sunt un instrument comod pentru deschiderea si inchiderea geamurilor. Sunt foarte comode de utilizat. Dar ce se intampla cand acestea nu functioneaza? O situatie neplacuta - nu-i asa? In acest caz, este necesara repararea regulatorului de geam. In general, reparatia regulatorului de geam se axeaza pe demontarea si montarea ornamentelor usii, scoaterea si inlocuirea ghidajelor ferestrelor, inlocuirea si repararea motorului geamului electric, demontarea si inlocuirea mecanismelor de viteza.
  Insasi, procesul de reparatii consta din urmatoarele etape:

  1. diagnosticare - specialistii afla cauza defectiunii;
  2. in dependenta de tipul de accident, usa si elementele interioare auxiliare sunt demontate;
  3. inlocuirea pieselor deteriorate sau uzate;
  4. test de performanta;
  5. instalarea tapiteriei interioare la loc.

  Inlocuirea regulatorului de geam

  Atunci cand reparatia nu mai este rentabila, trebuie de facut inlocuirea regulatorului de geam. Procesul consta in urmatoarele etape:

  1. In primul rand, este deschisa usa masinii, se scoate garnitura usii;
  2. Sticla este pre-coborata;
  3. Elementele de fixare a regulatorului de geamuri sunt desurubate;
  4. Ascensorul este scos;
  5. Instalarea unui regulator de geamuri nou;
  6. Masina este asamblata in ordine inversa.

  Pentru lucrari de reparatie, inlocuire, diagnosticare etc. adresati-va la un service specializat. Nu va ganditi sa intreprindeti ceva desinestatator. O sa va coste nervi si bani in plus o asemenea decizie. Reparatia si inlocuirea regulatorului de geamuri va costa de la 720 de lei.

  Unde pot face reparatia sau inlocuirea regulatorului de geam la pret avantajos?

  Nu stiti unde sa va mai adresati pentru deservirea automobilului? Banuiti ca aveti nevoie de reparatia sau inlocuirea regulatorului de geam? Noi va sarim in ajutor! Cauciucuridevara este locul unde se vor rezolva toate problemele dumneavoastra ce tin de automobil! Profesionistii nostri nu se tem de nicio provocare. Aveti probleme cu regulatorul de geam? Nici o problema nu vedem in asta! Vom face inlocuirea cat ai clipi din ochi. Toate lucrarile sunt realizate calitativ si la timp. Pentru noi de o importanta majora reprezinta faptul ca clientii nostri sa ramana multumiti. Alegeti cauciucuridevara! Mai buna alegere nici ca se poate de facut!

  Autoservice nostru
  Repararea regulatorului de geam mașini 1Repararea regulatorului de geam mașini 2Repararea regulatorului de geam mașini 3Repararea regulatorului de geam mașini 4Repararea regulatorului de geam mașini 5Repararea regulatorului de geam mașini 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Toate serviciile noastre