• RU
 • Repararea pragurilor

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Repararea pragurilor este o procedura inevitabila, luand in considerare drumurile din tara noastra. Pietrisul, nisipul, noroiul, reagentii chimici afecteaza grav starea pragurilor. Umiditatea, de asemenea, isi aduce aportul in astfel de situatii. Ignorarea defectelor pragurilor va duce la iesirea completa din uz a acestora. Fiti de acord, inlocuirea pragurilor va va costa mult mai mult decat repararea acestora! Nu amanati pe alta data, ceea ce ati putea face chiar acum!

  Procedura de reparare a pragurilor

  Pragurile au un rol important in protectia automobilului. Ele ii asigura pozitia stabila pe carosabil, iau asupra sa sarcina in conditii de drum nefavorabile si loviturile. Nu e de mirare cate defecte pot acumula ca urmare. Procedura de reparatii praguri auto trebuie incredintata doar specialistilor. Ei detin cunostintele propriu-zise in domeniul de deservire auto si vor fi in stare sa rezolve problema data. Dotarea cu echipament si utilaj performant are un rol important in acest sens. Plus, evitati o serie de probleme cu care se confrunta cei care, incearca sa repare singuri acasa automobilul! Revenim la lucrul din service, totusi. Sa vedem in ce consta procedura data:

  1. - se scot piesele de fixare;
  2. - sunt demontate pragurile;
  3. - focarele de coroziune trebuie eliminate;
  4. - suprafata este grunduita;
  5. - se face instalarea pragului.

  Cat ma va costa repararea pragului? Reparatia data incepe de la 682 lei.

  Repararea pragurilor in Chisinau

  Locul ideal pentru a va deservi automobilul personal este cauciucuridevara. La acest centru veti avea parte de intreg suportul referitor la problemele aparute: 

  1. - Avem specialistii cei mai buni din domeniu. Ei vor gasi solutia cea mai avantajoasa pentru a solutiona problemele automobilului dumneavoastra, inclusiv o reparatie praguri ruginite; 
  2. - Lucrarile realizate de noi sunt calitative si rapide;
  3. - De asemenea, preturile de la noi sunt foarte bune. Nu credem ca veti gasi conditii mai avantajoase in tot orasul. 

  Vizitati-ne si convingeti-va personal de acest fapt! Servicii de calitate inalta cu conditii superbe stau la discretia dumneavoastra! Suntem in asteptarea dumneavoastra!

  Autoservice nostru
  Repararea pragurilor 1Repararea pragurilor 2Repararea pragurilor 3Repararea pragurilor 4Repararea pragurilor 5Repararea pragurilor 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Toate serviciile noastre