• RU
 • Repararea pompei de servodirecție în Kishinev

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Pompa servodirectiei este un element vajnic in acest sistem de conducere a automobilului. Datorita pompei, volanul este usor de manevrat. Nu sunteti nevoit sa depuneti un efort foarte mare pentru a manevra cu volanul. Atunci cand pompa iese din functiune, totul se duce de rapa. Volanul este greu de manevrat si nu mai simtim acelasi confort. Principalul, insa, este periculos de condus masina in asemenea situatie. Exista un risc foarte mare de accident. Va inchiputi ca trebuie sa ocoliti urgent un obstacol de pe carosabil, iar masina nu va asculta? MAi bine nici sa nu vorbim de asa evenimente groaznice! Pentru a evita astfel de intamplari, este necesara o reparatie pompa servodirectie!

  Cand sunt necesare reparatii pompe servo?

  Acum va aducem la cunostinta simptomele, care indica iesirea din functiune a pompei servodirectiei, ca sa va puteti da seama cand trebuie sa intreprindeti ceva. Deci, semnele ce indica defectiunea pompei servodirectiei sunt urmatoarele:

  1. apar zgomote atunci cand lucreaza pompa;
  2. carcasa pompei prezinta semne de scurgere;
  3. lichidul in rezervor scade, considerabil, mai jos de norma;
  4. furtunul de tensiune inalta se rupe;
  5. este greu de manevrat cu volanul.

  De indata ce observati astfel de simptome la autoturismul dumneavoastra, duceti imediat vehiculul la un service specializat. Nu pierdeti nicio secunda!

  Reparatii pompe servodirectie:etape de lucru

  Starea automobilului trebuie permanent de monitorizat. La prima necesitate trebuie de luat masurile cuvenite pentru a elimina defectiunile. Deci, in caz de e nevoie de repararea pompei de servodirectie, etapele de lucru vor fi urmatoarele:

  1. demontarea pompei servodirectiei;
  2. spalarea pompei pe echipamente specializate;
  3. demontarea pompei servodirectiei;
  4. detectarea defectelor elementelor principale ale pompei, refacerea focarelor initiale de coroziune sau usoara uzura a diferitelor suprafete sau inlocuirea in cazul imposibilitatii restaurarii.
  5. asamblarea pompei trebuie facuta doar folosind doar kituri de reparatii originale.
  6. testarea in ceea ce priveste corespunderea cu cerintele specificatiilor tehnice pentru aceasta piesa.
  7. instalare pe masina si pompare.

  Indiferent de aveti nevoie de reparatie pompa servo electrica sau altceva, trebuie sa va adresati la un service specializat. Nu intreprindeti nimic acasa singuri.

  Reparatia pompei servodirectiei in Chisinau

  Repararea pompei servodirectiei - unde o pot face? Alegeti cauciucuridevara pentru asta. La noi veti avea parte de tot suportul necesar. Cei mai buni profesionisti din domeniu lucreaza la noi. Ei vor gasi solutia cea mai potrivita pentru problemele automobilului dumneavoastra. Lucrarile de reparatii pompe servodirectie electrice se vor efectua calitativ si rapid. Plus, preturile de la noi sunt foarte bune. Doriti sa stiti care este pretul? Pretul va fi de la 230 de lei. Nu credem ca veti gasi conditii mai avantajoase in oras. Si nu doar. Cele mai bune conditii pentru reparatii pompe servo electrice! Vizitati-ne si convingeti-va personal de asta. Va asteptam cu drag!

  Autoservice nostru
  Repararea pompei de servodirecție 1Repararea pompei de servodirecție 2Repararea pompei de servodirecție 3Repararea pompei de servodirecție 4Repararea pompei de servodirecție 5Repararea pompei de servodirecție 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Toate serviciile noastre