• RU
 • Repararea plasticului auto

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Un automobil contine multe elemente din plastic. Mai ales, cele decorative. Acestea sunt cele mai predispuse la defectare, din cauza influentei factorilor climatici si mecanici. Ca defectiuni aparute, distingem urmatoarele tipuri:

  1. zgarieturi;
  2. adancituri;
  3. crapaturi sau rupturi.

  Fiecare tip de defectiune presupune o anumita metoda de reparatii plastic. In cazul in care este deteriorat un strat de acoperire, suprafata va fi prelucrata cu un material abraziv. In situatia cand piesa este vopsita, atunci mesterii recurg la un creion special sau o solutie de restabilire a culorii (reparatie spoiler plastic). Elementele precum volanul, tabloul de bord, usile etc. sunt lustruite dupa slefuire. Astfel, acestea sunt netezite pana la ideal. 

  In procesul de reparare bara plastic (bara de protectie) este utilizat un uscator de constructii. Cu ajutorul acestuia este inmuiat plasticul din regiunile, care au fost lovite si unde s-au format adancituri. Dupa ce plasticul a fost inmuiat, suprafata este indreptata cu instrumente speciale. Este foarte important ca procedura in ceea ce priveste procesul de reparatii bara plastic si nu numai, sa fie efectuata de specialisti, pentru ca in caz contrar pot surveni urmari neplacute, care vor afecta grav starea automobilului dumneavoastra. Ceea ce mai poate ramane din defectiuni, va fi eliminat prin slefuire. In cazuri mai grave se poate recurge la lipire sau sudare.

  De ce cauciucuridevara?

  Aveti probleme cu plasticul din automobilul dumneavoastra? Sau poate aveti nevoie concret de reparat bara plastic? Nu stiti unde sa va adresati? Veniti la cauciucuridevara. Este locul perfect pentru a va deservi automobilul. Nu ne credeti? Va prezentam un sir de argumente de ce ar trebui sa veniti anume la noi:

  1. In centrul nostru de deservire auto lucreaza o echipa de adevarati profesionisti, ce sunt gata sa vina in ajutorul dumneavoastra indiferent de problema parvenita. 
  2. Noi oferim consultatii, gasim solutii si rezolvam orice problema ce tine de starea automobilului dumneavoastra. 
  3. Preturile noastre sunt foarte avantajoase. Daca vorbim de o reparatie bara plastic auto, aceasta v-ar putea costa undeva de la 350 de lei, insa pretul final se stabileste dupa o diagnosticare exacta. 
  4. Noi vom realiza lucrarile de reparatie rapid si calitativ. Pentru noi este foarte important ca clientii nostri sa ramana multumiti. 

  Veniti la cauciucuridevara.md! Nu o sa va para rau de alegerea facuta.

  Autoservice nostru
  Repararea plasticului 1Repararea plasticului 2Repararea plasticului 3Repararea plasticului 4Repararea plasticului 5Repararea plasticului 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Toate serviciile noastre