• RU
 • Repararea parbrizului

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Sarcina de baza a lucrarilor de reparatii parbrize consta in restaurarea mecanica a zonelor defectate cu ajutorul polimerilor si polimerizarea zonei restaurate. Asa se va imbunatati structura materialului si aspectul zonei reparate. Polimerul se aplica cu injectoare speciale. Inainte de a aplica polimerul, se scoate tot aerul din crapaturi, ciobitura parbriz, zgarieturi, fisura parbriz, aer nu trebuie sa fie acolo. In caz contrar, aplicarea cu polimer nu va avea efectul dorit, iar zona restaurata va arata urat.

  Reparatia parbrizului presupune urmatoarele masuri:

  • Se pregateste podul si se determina pozitia exacta a lui.

  • Se ia injectorul din setul principal si se verifica etanseitatea varfului de cauciuc alb de pe partea inferioara a injectorului. Apoi trebuie de insurubat cilindrul injectorului in puntea de montare.

  • Este necesar de atasat puntea de sticla, apasand ventuza. Dupa asta se apasa parghia din partea superioara a ventuzei.

  • Se insurubeaza cilindrul injectorului pana-n momentul cand acesta intra in contact cu sticla.

  • Trebuie de asigurat ca injectorul este corect centrat in deteriorare, privind in cilindru sau privind geamul din interiorul masinii.

  Procedura de reparatii fisuri parbrize sau parbriz ciobit va costa de la 600 de lei.

  Inlocuirea parbrizului

  Parbrizul este un element predispus la riscul de a se deteriora. Este deseori afectat de factorii climatici si mecanici. Atunci cand defectele sunt prea grave, este recomandabil de a face inlocuirea parbrizului. Aceasta masura va decurge in urmatoarele etape:

  1. cu o sfoara speciala se taie sticla;

  2. trebuie de facut curatarea resturilor de lipici vechi si de etansare;

  3. instalarea de garnituri de cauciuc;

  4. este necesar de aplicat un strat mare de etansant, pe care se instaleaza ulterior parbrizul;

  5. instalarea alungatorilor de apa - structuri care directioneaza fluxurile de apa catre acoperis si protejeaza materialul de etansare de deteriorarea mecanica.

  Pretul de inlocuire a parbrizului va fi de la 1000 de lei.

  De ce sa repar parbrize la cauciucuridevara?

  Doriti de a face reparatii crapaturi parbriz sau alte defecte ale acestuia, veniti la cauciucuridevara. Este cea mai buna solutie parbriz crapat. Specialisti talentati si consacrati va asteapta aici. Vom rezolva orice neregularitate legata exploatarea autoturismului dumneavoastra. Un parbriz crapat nu este o problema pentru noi. Avem utilaj modern si performant, care ne ajuta in realizarea acestui scop. Avem grija ca fiecare client sa ramana multumit de serviciile noastre. Preturile noastre sunt destul de accesibile. Nu ratati sansa de a va bucura de serviciile noastre la preturi accesibile, vizitati service-ul nostru auto chiar acum! Vom asigura o reparatie fisura parbriz pret avantajos. Nu veti regreta! Nu amanati pe maine, ceea ce puteti face astazi.

  Autoservice nostru
  Repararea parbrizului 1Repararea parbrizului 2Repararea parbrizului 3Repararea parbrizului 4Repararea parbrizului 5Repararea parbrizului 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Toate serviciile noastre