• RU
 • Repararea și înlocuirea sistemului de închidere centralizată în Chișinău

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Blocarea centrala asigura securitatea automobilului dumneavoastra. Aceasta controleaza toate lacatele (blocarile) din automobil. Semnalul acesteia va inchide sau deschide geamurile, usile, portbagajul si fereastra de sus. Fiti de acord, e o inventie confortabila! In caz de defectiune a acesteia, in interiorul automobilului pot intra hotii. Ei pot fura ceva sau chiar automobilul. Iata de ce in asemenea situatii trebuie de facut repararea blocarii centrale sau inlocuirea ei.

  Repararea si inlocuirea blocarii centrale

  De indata ce observati probleme cu blocarea centrala, adresati-va la un service. Asa veti evita toate consecintele negative ale problemei in cauza. Procedura de reparare a blocarii centrale are loc in urmatoarea ordine:

  1. Mai intai de toate este necesar de localizat inchiderea centralizata a vehiculului dumneavoastra;
  2. Trebuie de scos garnitura usii pentru a avea acces la mecanismul blocarii centrale.
  3. Sunt verificate cablarea si sistemul electric al sistemului blocarii centrale.
  4. La necesitate, se inlocuiesc firele sau orificiile deteriorate.
  5. Verificati starea mecanismului de inchidere centralizata si, daca este deteriorat, inlocuiti-l.

  Repararea blocarii centrale va costa de la 236 lei. Pretul exact depinde de defectiuni si marca automobilului. In cazul cand defectiuni sunt prea multe sau sunt prea grave, atunci este mai convenabil de facut inlocuirea completa a dispozitivului. Procedura este asemanatoare. Inlocuirea blocarii centrale va costa de la 830 lei.

  Unde pot sa ma adresez daca am probleme cu blocarea centrala?

  Blocarea centrala nu functioneaza bine sau chiar deloc? Cauciucuridevara va salveaza. Aici lucreaza doar profesionisti. Acestia sunt, mereu, gata sa sara in ajutorul dumneavoastra. Noi va consultam referitor la tot tipul de probleme. Vom face diagnosticare si vom rezolva orice problema legata de exploatarea automobilului dumneavoastra. Puteti beneficia de preturi rezonabile. La noi lucrarile sunt efectuate rapid si calitativ. Avem o abordare individuala pentru fiecare client. Pentru noi este foarte important ca acestia sa ramana multumiti. Convingeti-va personal de asta. Veniti la noi! Nu o sa va para rau.

  Autoservice nostru
  Repararea sistemului de închidere centralizată 1Repararea sistemului de închidere centralizată 2Repararea sistemului de închidere centralizată 3Repararea sistemului de închidere centralizată 4Repararea sistemului de închidere centralizată 5Repararea sistemului de închidere centralizată 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Toate serviciile noastre