• RU
 • Repararea și înlocuirea senzorilor

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Trebuie sa faceti reparatii de senzori? Va ganditi daca se merita? Sa vedem! Orice automobil contemporan are o serie de componente electronice, computerizate. Este imposibil de imaginat un automobil fra asa ceva. Multe mecanisme si sisteme depind de asta. Asta asigura un confort si o siguranta mai mare soferului si pasagerilor sai. Componentele cele mai mici din orice sistem sunt senzorii. Acestia instinteaza un sistem sau altul despre schimbarile parvenite. de asemenea, instiinteaza chiar si soferul. Din cauza influentei negative a factorilor climatici sau mecanici, acesti senzori pot iesi din functiune, si nu vor instiinta la timp despre o problema sau alta. Prin urmare, in caz de e nevoie, trebuie de facut neaparat reparatia senzorilor.

  Semne ale defectarii senzorilor

  In caz de defectare a senzorilor acestia pot fi reparati, daca e vorba de defecte minore. De exemplu, senzorul nu functioneaza din cauza depunerilor de murdarii. In cazul cand defectele sunt grave, senzorul va fi inlocuit. Sa aruncam o privire asupra diverselor defecte ale diversilor senzori:

  1. Defectiunea sondei lambda se caracterizeaza printr-o crestere foarte mare a consumului de combustibil, fum negru, putere redusa a motorului.
  2. Functionare defectuoasa a senzorului pedalei de acceleratie se observa daca motorul nu raspunde sau raspunde foarte slab la acceleratie.
  3. Defectarea debitmetrului de aer. Stabilim aceasta defectiune daca vedem pierderea puterii motorului, blocarea motorului, smucituri in timpul conducerii. 
  4. Functionare defectuoasa a senzorului de temperatura a aerului de admisie. Probleme de pornire a conducerii, ardere excesiva, ledul de verificare a motorului se poate aprinde.
  5. Functionare defectuoasa a senzorului de pozitie a arborelui cu came. Simptome:probleme la pornirea motorului.
  6. Functionarea defectuoasa a senzorului de pozitie a arborelui cotit se caracterizeaza prin probleme la pornire sau oprirea motorului.
  7. Defectiune a senzorului de pozitie a clapetei de acceleratie se remarca prin urmatoarele simptome:motorul se opreste la ralanti, functioneaza neuniform, zvacneste la adaugarea de gaz, la turatii mai mari apar probleme la pornirea acestuia.
  8. Eroare a senzorului de detonare. In aceasta situatie se observa pierderea puterii motorului, un consum crescut de combustibil, este posibil sa se aprinda indicatorul de control al motorului.
  9. Senzor de temperatura lichid de racire defect. Simptome:probleme la pornirea motorului, consum crescut de combustibil, ralanti mare. Motorul se poate opri brusc in timpul conducerii.

  De ce sa fac reparatia senzorilor la cauciucuridevara?

  Daca doriti sa reparati senzori sau sa-i inlocuiti, veniti la cauciucuridevara. Este cea mai buna alegere. Specialisti talentati si consacrati va asteapta aici. Vom rezolva orice neregularitate legata exploatarea autoturismului dumneavoastra. Avem utilaj modern si performant, care ne ajuta in realizarea acestui scop. Avem grija ca fiecare client sa ramana multumit de serviciile noastre. Preturile noastre sunt destul de accesibile. Reparatia unui senzor va incepe de la 100 de lei. Nu ratati sansa de a va bucura de serviciile noastre la preturi accesibile, vizitati service-ul nostru auto chiar acum! Nu amanati pe maine, ceea ce puteti face astazi.

  Autoservice nostru
  Repararea și înlocuirea senzorilor 1Repararea și înlocuirea senzorilor 2Repararea și înlocuirea senzorilor 3Repararea și înlocuirea senzorilor 4Repararea și înlocuirea senzorilor 5Repararea și înlocuirea senzorilor 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare