• RU
 • Repararea/înlocuirea cablurilor auto

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Cablajele dintr-un vehicul reprezinta o parte vulnerabila a sistemului electric. Ele foarte des ies din functiune. Va intrebati cum va puteti da seama ca unele cablaje sunt deteriorate. Atrageti atentia la urmatoarele semne, ca sa stiti daca aveti nevoie de repararea cablurilor:

  1. un miros puternic de arsura persista in salon;
  2. datele nu mai sunt indicate corect sau deloc pe tabloul de bord;
  3. acumulatorul se descarca mult mai repede;
  4. lampile semnalizeaza simultan;
  5. blocarea centrala nu functioneaza cum trebuie;
  6. sistemul de autoblocare nu functioneaza cum trebuie;
  7. pornirea motorului se face cu dificultate;
  8. consum excesiv de combustibil.

  Lucrari de reparatie/ inlocuire a cablajelor auto

  Procesul de reparatie a cablajelor auto este destul de complicat, de aceea necesita implicarea unor specialisti. Nu incercati sa faceti asta acasa desinestatator. In asa fel, o sa evitati probleme si cheltuieli suplimentare. In ce consta reparatia cablajelor electrice? Acus incercam sa va lamurim in acest sens:

  1. Diagnosticarea. Este important de a delimita locul unde s-a defectat cablul. Acesta poate fi rupt si poate produce un scurt circuit;
  2. A doua etapa consta in inlocuirea sigurantelor arse, care nu mai pot fi utilizate in continuare;
  3. Restaurarea rupturilor cablajelor;
  4. Identificarea si inlaturarea cauzelor, care au produs scurt circuitul.

  Reparatia si inlocuirea cablajelor in Chisinau pret

  Trebuie urgent sa efectuati reparatia cablajelor din automobilul dumneavoastra? Aveti nevoie de un service auto de incredere? Cauciucuridevara.md este locul unde trebuie sa va adresati pentru a face procedura data. Echipa noastra va rezolva problema rapid si calitativ. Serviciile noastre sunt la preturi atragatoare. Spre exemplu, reparatia cablajelor electrice o sa coste de la 150 de lei in sus. Aici depinde deja de gradul de deteriorare al acestora si masurile necesare pentru a elimina problema. Clientii multumiti sunt cea mai buna rasplata pentru noi. Convingeti-va personal de asta, apeland la serviciile noastre.

  Autoservice nostru
  Repararea cablurilor auto 1Repararea cablurilor auto 2Repararea cablurilor auto 3Repararea cablurilor auto 4Repararea cablurilor auto 5Repararea cablurilor auto 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Toate serviciile noastre