• RU
 • Repararea și înlocuirea alternatorului

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Alternatorul (generatorul) raspunde de asigurarea cu electricitate a complexului de aprindere, sistemelor de iluminat si a sistemelor de diagnosticare, computerul de bord si a tuturor elementelor care necesita alimentare cu energie electrica. Inspectia alternatorului se recomanda de facut la fiecare 100000 km. Cum sa ne dam seama ca este ceva in neregula si este nevoie de reparatie sau inlocuire alternator? Haideti sa vedem impreuna care sunt semnele de defectiune:

  1. intreruperea infasurarii statorului;
  2. defectiunea puntii de diode;
  3. uzura periilor colectoare, scripetelor si inelelor;
  4. se observa scurtcircuite in zona interturn;
  5. releul-regulator nu functioneaza bine.
  6. distrugerea integritatii partilor carcasei si a elementelor de fixare;
  7. rulmentii si arcurile de strangere nu functioneaza bine;
  8. transmisia curea se rupe;
  9. pot fi si alte defectiuni care nu sunt legate de electricitate.

  Reparatia si inlocuirea alternatorului

  Reparatia alternatorului intr-un automobil include demontarea, curatarea, inlocuirea pieselor cu altele noi, asamblarea si diagnosticarea. In cazul cand diagnosticarea arata prezenta unor defecte ce nu pot fi supuse reparatiei, cum ar fi carcasa fisurata sau ceva de genul, atunci vom recomanda ferm inlocuirea alternatorului. De asemenea, facem schimbare diode alternator, schimbare carbuni alternator etc. Procedurile de reparatie si inlocuire trebuie incredintate specialistilor, care poseda cunostintele si experienta necesara. Reparatia si inlocuirea va costa de la 480 lei.

  Unde pot face schimbare rulmenti alternator in Chisinau la pret avantajos?

  Nu stiti unde sa va duceti pentru a face lucrari cu alternatorul? Noi va soptim! Cauciucuridevara! In centrul nostru de deservire auto lucreaza o echipa profesionisti devotati. Suntem dispusi sa va ajutam mereu. Oferim consultatii cu privire la orice problema legata de masina dumneavoastra. Vom solutiona problemele automobilului dumneavoastra. Lucrarile sunt realizate calitativ si-n termen stabilit. Este vital de important pentru noi, ca clientii nostri sa ramana multumiti.

  Autoservice nostru
  Repararea și înlocuirea alternatorului 1Repararea și înlocuirea alternatorului 2Repararea și înlocuirea alternatorului 3Repararea și înlocuirea alternatorului 4Repararea și înlocuirea alternatorului 5Repararea și înlocuirea alternatorului 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Toate serviciile noastre