• RU
 • Repararea furtunurilor de aer condiționat și de control al climatizării

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Sistemul de aer conditionat este unul destul de complex. Defectiunile in acesta sunt inevitabile. Defectarea unei singure piese poate duce la defectarea intregului sistem. Furtunurile si tevile conditionerului nu sunt o exceptie. Atunci cand apar fisuri la ele, se atesta scurgeri ale lichidului de racire. Iar asta duce, iarasi, la defectarea intregului sistem.

  De ce defecteaza furtunurile conditionerului?

  Furtunurile sunt perfect utile intr-un sistem de aer conditionat, datorita faptului ca sunt elastice. Tevile nu au acest avantaj. Furtunurile pot rezista la diverse sarcini. totusi, cu timpul, se uzeaza din cauza:

  1. - interactiunea (frecarea) cu piesele ce sunt in imediata apropiere;
  2. - variatiilor de temperatura;
  3. - cresterea presiunii in sistem;
  4. - slabirea rularii la articulatii; 
  5. - utilizarea uleiului sau a lichidului de racire incompatibile cu marca conditionerului.

  In cazul furtunurilor, solutia de reparatie consta in inlocuirea acestora. Asa ceva o sa coste de la 552 lei.

  Cauzele si semnele de defectiune a controlului climatizarii

  Controlul climatizarii se defecteaza din cauza defectiunii radiatorului ventilatorului, infundarea filtrelor. O alta cauza ar consta in scurgerea lichidului de racire. De asemenea, problema poate consta in iesirea din functiune a catorva senzori. Cum sa-mi dau seama ca controlul climatizarii a iesit din uz? Atrageti atentia la urmatoarele semne:

  1. - scaderea puterii sistemului atunci cand se face racirea sau incalzirea salonului;
  2. - mirosuri neplacute, mai ales cand aparatul de aer conditionat este in functiune;
  3. - sistemul se aprinde si se stinge singur;
  4. - se aud zgomote cand lucreaza ventilatorul.

  Solutia cea mai buna este repararea controlului climatizarii. Pretul pentru procedura data va incepe de la 220 lei.

  Unde as putea sa ma adresez cu privire la repararea furtunurilor conditionerului si a controlului climatizarii?

  La cauciucuridevara lucreaza o echipa de specialisti remarcabili. Acestia sunt gata sa sara in ajutorul dumneavoastra intotdeauna. Noi va consultam referitor la tot tipul de probleme, inclusiv si la inlocuirea rulmentului compresorului. Vom face diagnosticare si vom rezolva orice problema legata de exploatarea automobilului dumneavoastra. Puteti beneficia de preturi rezonabile. La noi lucrarile sunt efectuate rapid si calitativ. Avem o abordare individuala pentru fiecare client. Pentru noi este foarte important ca acestia sa ramana multumiti. Convingeti-va personal de asta. Veniti la noi! Nu o sa va para rau.

  Autoservice nostru
  Repararea furtunurilor de aer condiționat și de control al climatizării 1Repararea furtunurilor de aer condiționat și de control al climatizării 2Repararea furtunurilor de aer condiționat și de control al climatizării 3Repararea furtunurilor de aer condiționat și de control al climatizării 4Repararea furtunurilor de aer condiționat și de control al climatizării 5Repararea furtunurilor de aer condiționat și de control al climatizării 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Toate serviciile noastre