• RU
 • Repararea fisurilor din bara de protecție

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Luand in considerare ca bara de protectie se afla in fata, aceasta ia asupra sa lovitura in caz de accident. Chiar si in situatii de zi cu zi, bara interactioneaza cu elementele de pe carosabil ce-i sunt aruncate in fata. Nisipul, pietrisul, reagentii chimici, noroiul precum si alte elemente ii afecteaza starea. Sa nu uitam si de coroziune! Drept rezultat apar zgarieturi si fisuri etc. Acestea strica considerabil aspectul estetic al masinii. Dar, in afara de asta, bara in asa stare nu va mai avea eficienta de protectie de odinioara. Defectele netratate la timp vor duce la deteriorarea completa a barei de protectie, asa ca nu uitati sa faceti reparatie fisuri bara de protectie la timp.

  Metode de reparare a fisurilor de la bara de protectie

  Varianta perfecta pentru a repara fisurile de pe bara de protectie consta in plecarea la service. In functie de gradul deteriorarii se va alege metoda optima de inlaturare a defectiunilor. Distingem cateva astfel de metode:

  1. - lipirea cosmetica prin intermediul acetonei;
  2. - utilizarea compusilor chimici pentru lipire;
  3. - pentru fixare se recurge la utilizarea smoalei epoxide cu o plasa armata din fibra de sticla;
  4. - este folosit un aparat de lipire pentru prelucrarea fisurilor;
  5. - sudarea.

  Repararea fisurilor costa de la 112 lei pentru fisurile de pana la 5 cm. Fisurile de 5-10 cm costa de la 226 lei pentru a fi reparate. Pretul final depinde si de metoda aleasa pentru reparatie!

  Repararea fisurilor la bara de protectie in Chisinau

  Centrul cel mai bun unde aveti posibilitatea de a va deservi automobilul personal este cauciucuridevara. Veti avea parte de intreg suportul la noi referitor la problemele aparute: 

  1. - Specialisti de clasa superioara va asteapta aici. Ei vor alege solutia cea mai avantajoasa in scopul de a solutiona problemele automobilului dumneavoastra; 
  2. - Lucrarile realizate de noi sunt calitative;
  3. - Preturile de la noi sunt accesibile. Asa preturi nu mai sunt in tot orasul. 

  Vizitati-ne si convingeti-va personal de acest fapt! Servicii de calitate inalta cu conditii superbe stau la discretia dumneavoastra! Suntem in asteptarea dumneavoastra!

  Autoservice nostru
  Repararea fisurilor din bara de protecție 1Repararea fisurilor din bara de protecție 2Repararea fisurilor din bara de protecție 3Repararea fisurilor din bara de protecție 4Repararea fisurilor din bara de protecție 5Repararea fisurilor din bara de protecție 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Toate serviciile noastre