• RU
 • Repararea echipamentelor electrice ale vehiculelor

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Sistemul electric asigura buna functionare a vehicului pe tot parcursul exploatarii sale. Dereglarea acestui sistem poate cauza o deteriorare a senzorilor, deteriorarea automaticii precum si a restului echipamentelor electrice s.a. Un scurtcircuit al lanturilor retelei de bord poate fi deosebit de periculos, deoarece poate cauza aprinderea masinii. Printre alte defectiuni in ceea ce priveste sistemul electric auto, mai distingem:

  1. deteriorarea acumulatorului;

  2. farurile lumineaza slab sau nu lumineaza deloc;

  3. motorul este pornit, dar nu se realizeaza incarcarea acumulatorului;

  4. iesirea din functiune a Unitatii de Control;

  5. prezenta particulelor de noroi, coroziune pe firele electrice;

  6. o izolare proasta a firelor.

  Semnele ce indica necesitatea de a reparatie a echipamentelor electrice auto

  O defectiune a sistemului electric din automobilul dumneavoastra, poate fi identificata cu ajutorul urmatoarelor indicii:

  1. motorul nu functioneaza corect;

  2. se mareste consumul de combustibil;

  3. apar dificultati la pornirea motorului;

  4. pe monitorul computerului de bord apar semne de eroare;

  5. echipamentele electrice nu functioneaza corect, lampile nu functioneaza, ventilatorul, nu se aprind stergatoarele. 

  Reparatia echipamentelor electrice in Chisinau pret

  Cauciucuridevara.md este locul perfect pentru a face reparatii ale echipamentelor electrice dintr-un automobil. O echipa profesionista in domeniu munceste la noi. Ei vor rezolva toate problemele automobilului dumneavoastra. Preturile pentru serviciile noastre sunt accesibile. In ceea ce priveste echipamentele electrice, depinde de ce echipament concret este vorba. De exemplu, o diagnosticare computerizata va costa aproape 250 lei. Reparatia Unitatii de Comanda - de la 2500 lei. Instalarea unui noi sistem de alarma - 740 lei. Avem o abordare serioasa si responsabilitate mare pentru fiecare caz si client in parte. Pentru noi de o importanta mare este scopul ca clientii nostri sa ramana multumiti. Convingeti-va personal de asta, apeland la serviciile noastre.

  Autoservice nostru
  Repararea echipamentelor electrice ale vehiculelor 1Repararea echipamentelor electrice ale vehiculelor 2Repararea echipamentelor electrice ale vehiculelor 3Repararea echipamentelor electrice ale vehiculelor 4Repararea echipamentelor electrice ale vehiculelor 5Repararea echipamentelor electrice ale vehiculelor 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare