• RU
 • Repararea cremalierei auto

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  O cremaliera uneste volanul cu rotile, daca e sa ne exprimam cat mai simplu. Datorita acesteia, rotile se misca in directia pe care o alegem noi, manevrand cu volanul. Va prezentam, in continuare, cateva semne care indica necesitatea de a face reparatii casete directie:

  1. Nodul incepe sa curga;
  2. In partea din fata a suspensiei apare un ciocanit puternic;
  3. Incepe sa bata sau sa dea volanul;
  4. Devine mai greu de rasucit volanul.
  5. Masina este mai greu de controlat (masina nu raspunde bine la intoarcerea volanului).

  In cazul in care observati astfel de simptome, adresati-va imediat specialistilor, nu ezitati! O cremaliera defecta reprezinta un mare pericol pentru viata si siguranta dumneavoastra, cat si a celorlalti participanti ai traficului rutier. Nu ezitati sa faceti reconditionari casete directie auto!

  Reparatia cremalierelor de directie auto

  Cand observati primii indici ca ceva nu este in regula cu cremaliera auto, adresati-va la un centru de deservire auto. Insasi, procedura de reparatii casete de directie auto auto, decurge in felul urmator:

  1. Specialistii inspecteaza autoturismul;
  2. Se face o testare;
  3. Cremaliera este demontata;
  4. Cremaliera este dezasamblata;
  5. Sunt verificate toate piesele ei (arbori, garnituri, perechi mecanice mobile, angrenaje);
  6. Este curatata carcasa si toate piesele cremalierei;
  7. Se inlocuiesc piesele la necesitate.

  Daca piesele cremalierei au un grad de uzura inalt, atunci mai bine de facut inlocuirea dispozitivului. Tinand cont de faptul ca munca mesterilor in demontare, inlocuire, slefuire, asamblare etc. va fi mai putina, iar ceva noul functioneaza mereu mai bine, aceasta decizie are propriile sale beneficii.

  Unde pot sa ma adresez referitor la reparatii casete de directie autoturisme?

  Aveti nevoie de reparatii casete de directie ieftine? Nu stiti unde mai bine sa va adresati? V-ati saturat de de multiplele service-uri auto, care nu presteaza servicii calitative? Cauciucuridevara.md in situatia data este alegerea perfecta. Avem o echipa de adevarati profesionisti. Ei sunt mereu gata sa sara in ajutorul dumneavoastra. Noi va consultam cu privire la orice problema. Vom face diagnosticare si vom rezolva orice problema legata de exploatarea automobilului dumneavoastra, incusiv si reparatii casete de directie electrice. Puteti beneficia de reparatie caseta directie pret avantajos. Acesta s-ar putea estima undeva la 1227 de lei. Noi efectuam lucrarile rapid si calitativ. Avem o abordare individuala pentru fiecare client. Pentru noi este foarte important ca ei sa fie satisfacuti de serviciile noastre. Veniti la noi! Nu o sa va para rau.

  Autoservice nostru
  Repararea cremalierei de direcție 1Repararea cremalierei de direcție 2Repararea cremalierei de direcție 3Repararea cremalierei de direcție 4Repararea cremalierei de direcție 5Repararea cremalierei de direcție 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Toate serviciile noastre