• RU
 • Repararea covorașelor de interior și a podelei

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Salonul auto deseori are de suferit din cauza neglijentei pasagerilor, uneori poate chiar a soferilor. Aici avem in vedere toate elementele acestuia, inclusiv si covorasele auto. Reparatia salonului auto va permite de readus aspectul initial sau chiar imbunatatit. Depinde de dorintele dumneavoastra deja!

  Ce presupune restaurarea salonului si cand trebuie facuta?

  1. Restabilirea intregului salon si asigurarea unui confort la nivel inalt, pus buna dispozitie;
  2. Eliminarea tuturor defectelor (zgarieturi, decolorari, arsuri etc.);
  3. Posibilitatea de a realiza in practica cele mai nastrusnice idei de design, pentru a-i conferi salonului automobilului un stil exclusiv; 
  4. Atunci cand planuiti de a vinde automobilul, procedura este obligatoriu de intreprins;
  5. La fel si in cazul cand singur procurati automobilul;
  6. Materiale de cea mai inalta calitate la discretia dumneavoastra (piele naturala, artificiala, eco etc.)
  7. Specialisti consacrati care efectueaza lucrarile. Pretul incepe de la 300 de lei.

  Cand este nevoie de reparatii covoare?

  Nimanui nu-i place situatia cand salonul este intr-o stare deplorabila. Covorasele auto nu sunt o exceptie. Sa vedem cand este nevoie de reparatia acestora:

  1. la exploatarea automobilului si covorasele au de suferit, pe acestea apar zgarieturi si taieturi, care nu trebuie ignorate. Cu timpul, in acestea va patrunde tot mai mult noroi si umezeala. Va trebui sa faceti curat cat mai des.
  2. zgarieturile si rupturile se maresc treptata, ducand la deteriorarea completa a covoraselor.

  Odata ce observati ca covorasele incep a se uza, permiteti-le specialistilor de la service auto sa rezolve problema. Problema va fi rezolvata cat ai zice peste. Procedura va costa de la 236 lei.

  Restaurarea salonului la cauciucuridevara

  Cauciucuridevara este acel service auto care va scoate mereu din incurcatura, cand aveti probleme cu automobilul. Aici veti beneficia de un suport considerabil. Echipa noastra de profesionisti va gasi solutia cea mai potrivite pentru salvarea automobilului dumneavoastra in ceea ce priveste reparatie salon. Sa stiti ca preturile serviciilor noastre sunt accesibile pentru buzunarele tuturor. Ne straduim ca serviciile noastre sa fie prestate la cel mai inalt nivel, ca clientii nostri sa fie multumiti.

  Autoservice nostru
  Repararea covorașelor și a interiorului 1Repararea covorașelor și a interiorului 2Repararea covorașelor și a interiorului 3Repararea covorașelor și a interiorului 4Repararea covorașelor și a interiorului 5Repararea covorașelor și a interiorului 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Toate serviciile noastre