• RU
 • Repararea comutatorului de aprindere auto

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Lacatul de pornire se defecteaza destul de des. Functia sa consta in conectarea tuturor sistemelor la sursa de alimentare. Evident, daca acesta nu functioneaza, masina nu se va porni. Printre defectele mai raspandite intalnim iesirea din functiune a contactelor, a incuietorii lacatului.

  Cand este necesara reparatia lacatului de pornire?

  Reparatia lacatului de aprindere poate fi necesara in mai multe cazuri. La observarea urmatoarelor simptome, trebuie neaparat sa vizitati un centru de deservire auto:

  1. lacatul s-a blocat;
  2. cheie se roteste cu greu in lacat;
  3. volanul este imposibil de blocat;
  4. releul lacatului a fost deteriorat;
  5. cheia este uzata.

  Este foarte important sa va adresati cat mai repede la specialisti, in caz de observati asa probleme. Specialistii vor face diagnosticarea, vor identifica cauza defectiunii si vor purcede la eliminarea acesteia.

  In ce consta procedura de reparare a lacatului de pornire?

  Procedura de reparare a lacatului de pornire presupune urmatoarele actiuni:

  1. dezasamblarea elementului;
  2. stabilirea gradului de uzura a piesei si cauzei defectiunii;
  3. reparatia/inlocuirea pieselor defectate;
  4. asamblarea lacatului de pornire cu perfectionarea componentelor sale.

  Reparatia lacatului de pornire va costa de la 465 lei. Pretul exact se va decide pe loc in dependenta de gravitatea defectiunii.

  Unde pot face reparatia lacatului de pornire?

  Au aparut probleme privind functionarea lacatului de pornire? N-aveti idee unde sa va adresati mai bine? Veniti la service-ul auto cauciucuridevara. Aici lucreaza o echipa de profesionisti consacrati. ei vor veni in ajutorul dumneavoastra. Va consultam referitor la tot tipul de probleme. Vom face diagnosticare si vom rezolva orice problema legata de exploatarea automobilului dumneavoastra. Puteti beneficia de preturi rezonabile. La noi lucrarile sunt efectuate rapid si calitativ. Avem o abordare individuala pentru fiecare client. Pentru noi este foarte important ca clientii nostri sa ramana multumiti. Convingeti-va personal de asta. Veniti la noi! Nu o sa va para rau.

  Autoservice nostru
  Repararea comutatorului de aprindere 1Repararea comutatorului de aprindere 2Repararea comutatorului de aprindere 3Repararea comutatorului de aprindere 4Repararea comutatorului de aprindere 5Repararea comutatorului de aprindere 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Toate serviciile noastre