• RU
 • Repararea barei de protecție și îndreptarea discurilor

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Majoritatea masinilor moderne sunt echipate cu bare de protectie din plastic. Desi acest material este mult mai ieftin si mai usor decat metalul, are si o serie de dezavantaje. Plasticul este mai sensibil la influenta negativa a factorilor climatici si mecanici. Asadar, este predispus la deteriorari mecanice. Prin urmare, chiar si dupa un accident minor, este necesara reparatia bamperului afectat de impact.

  Menirea de baza a barei de protectie consta in a proteja caroseria de diferite tipuri de daune. Piesa preia tot impactul asupra ei, astfel incat pe ea se pot forma crapaturi, zgarieturi, aschii si chiar gauri.

  Reparatia este necesara nu numai pentru a restabili aspectul vizual al vehiculului, ci si pentru a proteja caroseria de efectele factorilor negativi.

  Indreptarea jantei

  Cu ajutorul acestei procedurii - indreptarea jantelor, se elimina defectele aparute pe jante. Defectele apar din cauza:

  1. Uzura rapida a elementelor sistemului sasiului, uzura cremalierei de directie.
  2. Presiune redusa a aerului in anvelopa, uzura accelerata.
  3. Un dezechilibru semnificativ al rotilor, care poate provoca incapacitatea de a face fata controlului.
  4. Diverse incalcari legate de aterizarea masinii.
  5. Vibratiile volanului.
  6. Daune deosebit de grave, in unele cazuri, pot fi corectate doar printr-o restaurare completa.

  Reparatia bamperului si indreptarea jantelor in Chisinau pret

  In caz de aveti nevoie de reparatia bamperului, cauciucuridevara.md este locul perfect pentru a face asta. O echipa de adevarati profesionisti lucreaza in centrul nostru de deservire auto. Ei sunt, intotdeauna, gata sa sara in ajutorul dumneavoastra. Serviciile noastre sunt la preturi accesibile. Daca vorbim de reparatia bamperului, aceasta v-ar putea costa undeva de la 1200 de lei, iar indreptarea jantelor - 360. Noi efectuam lucrarile destul de rapid si calitativ. Avem o abordare individuala pentru fiecare client. Pentru noi este foarte important ca acestia sa ramana multumiti. Convingeti-va personal de asta. Veniti la noi! Nu o sa va para rau.

  Autoservice nostru
  Îndreptarea roților 1Îndreptarea roților 2Îndreptarea roților 3Îndreptarea roților 4Îndreptarea roților 5Îndreptarea roților 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Toate serviciile noastre