• RU
 • Repararea arborelui cu came

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Arborele cu came raspunde de functionalitatea supapelor, de puterea unitatii de transport in general. Asadar, este evident ca iesirea acestui arbore din functiune va afecta intregul automobil, indeosebi motorul acestuia. Din acest motiv. este necesar de a atrage atentie la timp la semnalele de alerta ale arborelui si de intreprins masurile necesare de reparatie.

  Cauzele iesirii din functiune a arborelui cu came

  In continuare va prezentam cauzele deteriorarii arborelui cu came, ca sa fiti la curent cu ele. Pe viitor s-ar putea sa evitati defectiunile. Deci, iata care sunt aceste cauze:

  1. - Motorul si-a depasit termenul de exploatare. Acest lucru este inevitabil. Odata si odata se va intampla;
  2. - Arborele cu came a functionat cu un nivel insuficient de ulei;
  3. - Presiunea insuficienta a uleiului (este posibil ca arborele sa fie infundat si sa nu asigure piesele cu volumul necesar de ulei);
  4. - Uleiul este filtrat prost. Cel mai des aceasta se intampla din cauza utilizarii unui filtru infundat.
  5. - Motorul se supraincalzeste. Daca motorul lucreaza cu o temperatura foarte mare, atunci arborele cu came se defecteaza (daca se ajunge la 120-130 grade Celsius).

  Cum are loc repararea arborelui cu came?

  Pentru repararea arborelui cu came este necesar de adresat la un centru de deservire auto si nu de facut nimic desinestatator. In asa mod veti economisi si timp si bai. Lsati specialistii sa-si faca meseria! Deci, repararea arborelui cu came se va face in felul urmator:

  1. - Veniti la service-ul nostru;
  2. - Specialistii nostri vor face o inspectie a arborelui, pentru a stabili metoda de lucru;
  3. - Arborele cu came este verificat in privinta denivelarilor axiale. La necesitate, se va face indreptarea. Cama uzata este sudata;
  4. - Slefuirea camei arborelui cu came se efectueaza pe masina de slefuit, desigur in cazul in care va fi necesar;
  5. - Dupa slefuire, arborele are un profil cum a avut initial.

  Repararea arborelui cu came este o procedura sofisticata. Aceasta necesita cunostintele si experienta necesara! Lucrarile de reparatie vor costa de la de la 2350 de lei.

  Repararea arborilor cu came in Chisinau

  Cautati un loc unde va puteti deservi automobil la conditii avantajoase? Noi va soptim. Locul cel mai potrivit este cauciucuridevara. Aici veti avea parte de tot suportul in problemele aparute. Avem profesionistii excelenti in domeniu. Acestia vor gasi solutia cea mai potrivita pentru problemele automobilului dumneavoastra. Lucrarile de reparare a arborelui cu came se vor efectua calitativ si rapid. Plus, preturile de la noi sunt foarte bune. Nu credem ca veti gasi conditii mai avantajoase in oras. Vizitati-ne si convingeti-va personal de asta!

  Autoservice nostru
  Repararea arborelui cu came 1Repararea arborelui cu came 2Repararea arborelui cu came 3Repararea arborelui cu came 4Repararea arborelui cu came 5Repararea arborelui cu came 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Toate serviciile noastre