• RU
 • Reglarea supapelor auto

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Reglarea supapelor auto - ce este asta si de ce este nevoie de facut?

  Reglarea supapelor la un motor de masina reprezinta in sine un proces in care asa-numitele goluri termice dintre came arborelui si partile trenului de supape sunt reglate. Adica, in procesul de reglare a supapelor, nu supapele, insasi, sunt corectate, ci golurile dintre ele si alte parti.

  In cilindrul unui motor de automobile conventional, este ars un amestec de combustibil si aer. Ca rezultat, acolo se formeaza produse de combustie, care imping pistonul, iar acesta, la randul sau, roteste arborele cotit conectat la transmisie. Gazele de evacuare sunt apoi expulzate din cilindru in sistemul de evacuare.

  Reglarea supapelor este un proces strict necesar pentru functionarea normala a motorului. In caz contrar pot aparea urmatoarele neplaceri:

  • Un decalaj termic poate duce la o scadere a puterii motorului. De asemenea, asta poate duce si la o crestere a consumului de combustibil.

  • Niste supape neregulate se uzeaza mult mai mult.

  • Functionarea pentru un timp indelungat a motorului cu supape neajustate duce la uzura prematura a aproape tuturor pieselor motorului. Drept consecinta, apare necesitatea unor reparatii majore, care la randul lor necesita cheltuieli enorme..

  Cand se face reglarea supapelor?

  Reglarea supapelor trebuie facuta la timp. Asta depinde de caracteristicile tehnice ale automobilului, stilului de condus etc. De aceea este foarte important de atras atentia la semnele care vestesc prezenta unor neregularitati. Haideti sa vedem care sunt ele:

  • Se observa un ciocanit metalic in timpul functionarii motorului.

  • Scaderea puterii. Ca urmare este afectata rapiditatea pornirii.

  • Se atesteaza un consum crescut de combustibil.

  • Viteza de ralanti instabila.

  Unde puteti sa reglati supapele motorului?

  Aveti necesitatea de a face reglaj supape chisinau? Veniti la cauciucuridevara! Este cea mai solutie pentru reglarea supapei motorului. Specialisti talentati si consacrati va asteapta la noi in service. Vom rezolva orice neregularitate legata exploatarea autoturismului dumneavoastra. Avem utilaj modern si performant, care ne ajuta in realizarea acestui scop. Pentru noi este vital de important ca fiecare client sa ramana multumit de serviciile noastre. Preturile noastre sunt destul de accesibile. Nu ratati sansa de a va bucura de serviciile noastre la preturi accesibile, vizitati service-ul nostru auto chiar acum! Vom asigura un avantajos pret reglaj supapa. Procedura o sa va coste de la 700 de lei. Nu ezitati si veniti la noi. Mai bune conditii nu veti gasi in oras.

  Autoservice nostru
  Reglarea supapei 1Reglarea supapei 2Reglarea supapei 3Reglarea supapei 4Reglarea supapei 5Reglarea supapei 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Toate serviciile noastre