• RU
 • Reglarea eșapamentului

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Un sistem de evacuare este mult mai important decat pare la prima vedere. Datorita acestui sistem este asigurat procesul de lucru al automobilului si motorului. Plus la toate, este diminuata cantitatea de gaze de esapament emanate in atmosfera. Se poate de mentionat si reglarea functionarii motorului. Necatand la toate avantajele sale, sistemul de evacuare poate prezenta defectiuni, iata de ce se face un tuning sistemului de evacuare.

  Ce ne ofera un tuning al sistemului de evacuare?

  Ce inseamna tuning? Prin tuning intelegem imbunatatire, perfectionare. Puterea automobilului poate creste cu 5%-15%, poate creste puterea motorului datorita acestei proceduri. In afara de proprietatile tehnice este imbunatatit si aspectul estetic. Asadar, un tuning se axeaza pe:

  1. - Tuning - audio. Va ofera posibilitatea sa modificati sunetul motorului, al sistemului de esapament. Aveti optiunea de a alege un sunet puternic, sau din contra, sa-l opriti definitiv. Totul se face cu o simpla atingere a telefonului dumneavoastra. Impresionant, nu-i asa?
  2. - Tuning - vizual. Aspectul estetic nu este mai putin important pentru cei ce vor sa iasa in evidenta. Specialistii vor implementa in realitate orice fantezie a dumneavoastra! Doriti fum colorat? Poftim! Doriti ca fumul de esapament sa iasa de pe acoperis? Nicio problema!
  3. - Tuning tehnic. Datorita procedurii motorul nu mai este supraincarcat. Fapt ce-i permite sa functioneze cat mai mult timp! De asemenea, putem crea un sistem de esapament mult mai usor (datorita elementelor din titan si carbon), care va va permite sa va deplasati mai usor. 

  Procedura de tuning al sistemului de evacuare va avea un pret incepand cu 2235 lei.

  Tuning al sistemului de evacuare in Chisinau

  Veniti la cauciucuridevara. Aici va veti bucura de suportul referitor la problemele aparute: 

  1. - Avem specialistii cei mai buni din domeniu. Ei vor gasi solutia cea mai avantajoasa pentru a solutiona problemele automobilului dumneavoastra; 
  2. - Lucrarile realizate de noi sunt calitative si rapide;
  3. - De asemenea, preturile de la noi sunt foarte bune. Nu credem ca veti gasi conditii mai avantajoase in tot orasul. 

  Servicii de calitate inalta cu conditii superbe stau la discretia dumneavoastra! Suntem in asteptarea dumneavoastra!

  Autoservice nostru
  Reglarea eșapamentului 1Reglarea eșapamentului 2Reglarea eșapamentului 3Reglarea eșapamentului 4Reglarea eșapamentului 5Reglarea eșapamentului 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Toate serviciile noastre