• RU
 • Refacerea/refinisarea tavanului și a ușilor

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Salonul unui automobil este des supus diverselor deteriorari. Aici avem in vedere asa factori mecanici ca lovituri, ciocniri, arsuri de la tigari sau fum de tigara etc. Tavanul, usile sunt afectate considerabil. Fiti de acord ca nimanui nu-i plac astfel de afectiuni, mai ales ca creeaza un disconfort sporit. Astfel de probleme cu salonul sunt inevitabile, caci odata si odata in orice masina pot nimeri astfel de pasageri etc. 

  O retapitare tavan sau retapitare usi va va salva salonul si va oferi acestor parti aspectul initial.

  Retapitarea tavanului

  Aveti nevoie de retapitarea tavanului? Doriti sa stiti mai exact ce presupune o astfel de procedura. Noi va explicam totul. Deci, retapitarea tavanului include urmatoarele:

  1. retapitarea complexa;
  2. restaurarea dupa accident;
  3. este posibil de a crea un nou design al tavanului;
  4. vopsirea tavanului;
  5. retapitarea partiala a tavanului (depinde de gradul de uzura a acestuia);
  6. retapitarea tuturor elementelor tavanului. 

  Va deranjeaza zgarieturile, rupturile sau alte defecte ale tavanului din salonul masinii dumneavoastra, adresati-va la un service specializat. Procedura de retapitare a tavanului va costa de la 4000 de lei. Acesta este un pret orientativ. Pretul exact va depinde de gradul de uzura si materialul folosit pentru retapitare.

  Retapitarea usilor

  Usile sunt un element nu mai putin important al salonului. Oare ii place cuiva sa aiba usile murdare sau zgariate in interior? Nu credem! Retapitarea este solutia cea mai buna! Acum haideti sa vedem pe ce se axeaza retapitarea usilor:

  1. retapitarea generala;
  2. retapitarea partii de sus sau partii de jos a usilor;
  3. pregatirea unor accesorii suplimentare;
  4. inlocuirea unor piese din plastic;
  5. instalarea iluminatului LED;
  6. instalarea sistemului audio si a difuzoarelor.

  Cele mai populare materiale sunt pielea naturala si alcantara. Dar si eco pielea este pe larg raspandita. Preturile pentru retapitare usi depinde de materialul ales. Spre exemplu, retapitarea cu alcantara va costa de la 4728 lei, piele naturala - 3782 lei, eco piele - 3073. Indiferent de vreti sa faceti retapitarea tavanului sau a usilor, adresati-va la un service specializat!

  Retapitarea tavanului si a usilor in Chisinau

  Nu puteti lua o decizie referitor la locul unde va puteti face retapitare usi sau tavan in automobil? Noi venim cu un sfat util in acest sens. Locul cel mai potrivit pentru deservirea automobilului dumneavoastra este cauciucuridevara. La noi veti avea parte de tot suportul in problemele aparute. Avem profesionistii cei mai buni din domeniu. Ei vor gasi solutia cea mai potrivita pentru problemele automobilului dumneavoastra. Plus, preturile de la noi sunt foarte bune. Nu credem ca veti gasi conditii mai avantajoase in oras. Vizitati-ne si convingeti-va personal de asta. Va asteptam cu drag!

  Autoservice nostru
  Confecționarea/finisarea tavanului și a ușilor 1Confecționarea/finisarea tavanului și a ușilor 2Confecționarea/finisarea tavanului și a ușilor 3Confecționarea/finisarea tavanului și a ușilor 4Confecționarea/finisarea tavanului și a ușilor 5Confecționarea/finisarea tavanului și a ușilor 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Toate serviciile noastre