• RU
 • Refacerea torpilei în Chișinău

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Panoul de bord este acea parte a salonului, care este in vazul tuturor. Atunci cand acesta este intr-o stare deplorabila, nu este foarte placut sa te uiti la el. Cui iar placea tot felul de fisuri si zgarieturi? Cea mai buna solutie in acest caz este retapitarea panoului de bord. Datorita unei astfel de proceduri veti oferi tabloului de bord nu doar un aspect curat, placut, dar si stilat.

  Retapitarea panoului de bord:etape

  Retapitarea panoului de bord trebuie facuta neaparat la un centru de deservire auto. Doar asa veti obtiner rezultatele mult-dorite. Nu incercati sa faceti ceva acasa! Poate fi mai rau! Totusi, va prezentam in linii generale procedura. Asadar, o retapitare a tabloului de bord decurge in mai multe etape:

  1. Mai intai de toate este demontat panoul de bord;
  2. De pe el se scoate tapiteria veche;
  3. Conform materialulul ales de client (piele naturala, piele artificiala, alcantara, eco piele …) se creeaza o tapiterie noua;
  4. Se face retapitarea panoului de bord, dupa care acesta este instalat la loc;
  5. La final, are loc verificarea tuturor lucrarilor.

  Materialul pentru retapitare fiecare client si-l alege singur. Fiecare material are proprietatile sale. De exemplu, pielea naturala este o varianta clasica. Arata elegant si poate fi usor stearsa cu o carpa. Pielea artificiala - o varianta mai ieftina, dar cu nimic mai rea decat cea naturala. Alcantara - o varianta frumoasa si comoda. Materialul este placut la atingere si poate lua orice forma. Fiecare va alege dupa sine deja. 

  Pretul procedurii depinde de material. Asadar retapitarea panoului de bord cu alcantara va costa de la 8274, piele naturala - 4728, piele artificiala - 3546.

  Retapitarea panoului de bord in Chisinau

  Cauciucuridevara este un service de incredere unde va puteti rezolva toate problemele parvenite in exploatarea vehiculului! Veniti la noi, nu o sa va para rau! Aici veti avea parte de un suport considerabil referitor la retapitarea panoului de bord. Specialistii nostri au o mare experienta in domeniul de deservire auto. Noi prestam servicii de calitate inalta, care sunt accesibile tuturor. Nu va vine sa credeti? Vizitati-ne! Va asteptam cu mare drag!

  Autoservice nostru
  Refacerea torpilei 1Refacerea torpilei 2Refacerea torpilei 3Refacerea torpilei 4Refacerea torpilei 5Refacerea torpilei 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Toate serviciile noastre