• RU
 • Refacerea interiorului microbuzelor

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Tapiteria din salonul unui automobil este supusa uzurii. Si mai mult este supusa uzurii tapiteria dintr-un microbuz. Si nu are importanta de e un microbuz pentru transport public sau un microbuz individual. Defectiunile de tip zgarieturi, urme de tigara, fisuri, murdariri sunt inevitabile, caci mereu se vor gasi persoane iresponsabile care sa le provoace! Pentru a restabili aspectul de altadata se face retapitarea interiorului unui microbuz!

  Cu ce putem retapita interiorul unui microbuz?

  Retapitarea salonului dintr-un microbuz este absolut necesara! Pentru asta sunt folosite urmatoarele materiale:

  1. - materie auto - rezistenta la umiditate, rupere si decolorare. Un alt plus consta ca se poate spala usor;
  2. - alcantara - rezistenta la actiunea directa a razelor solare;
  3. - piele naturala - o optiune scumpa dar foarte placuta, destinata adevaratilor iubitori de confort;
  4. - eco piele - rezistenta la variatiile de temperatura. Aveti posibilitatea sa-i schimbati design-ul pe viitor. Si cel mai mare plus - pret avantajos de mic.

  Retapitarii poate fi supus absolut orice element din salon:pardoseaua, cutia de viteze, tavanul, cardurile auto, tabloul de bord, scaunele etc. Pretul exact pentru retapitare depinde de fiecare element in parte. Pentru salonul intreg acesta ar incepe undeva de la 35 000 lei.

  Retapitarea salonului din microbuz in Chisinau

  Service-ul ideal pentru a va deservi automobilul personal este cauciucuridevara. La acest centru veti avea parte de intreg suportul referitor la problemele aparute: 

  1. - Avem specialistii cei mai buni din domeniu. Ei vor gasi solutia cea mai avantajoasa pentru a solutiona problemele automobilului dumneavoastra; 
  2. - Lucrarile realizate de noi sunt calitative si rapide;
  3. - Echipament modern;
  4. - Disponibilitate 24/7;
  5. - De asemenea, preturile de la noi sunt foarte bune. Nu credem ca veti gasi conditii mai avantajoase in tot orasul. 

  Vizitati-ne si convingeti-va personal de acest fapt! Servicii de calitate inalta cu conditii superbe stau la discretia dumneavoastra! Suntem in asteptarea dumneavoastra!

  Autoservice nostru
  Refacerea interiorului microbuzelor 1Refacerea interiorului microbuzelor 2Refacerea interiorului microbuzelor 3Refacerea interiorului microbuzelor 4Refacerea interiorului microbuzelor 5Refacerea interiorului microbuzelor 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Toate serviciile noastre