• RU
 • Refacerea cotierei

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Cotiera este un element al salonului ce-i permite soferului sa-si odihneasca mana in timpul deplasarilor indelungate. Din motiv ca este mereu utilizata, cotiera se epuizeaza rapid, adica tapiteria acesteia, aspectul sau strcandu-se. Zgarieturile, fisurile si arsurile aparute ii strica considerabil aspectul! Fiti de acord ca este neplacut sa te uiti la asa ceva! Sau exista cineva caruia ii place? Nu credem! Solutia consta in retapitarea cotierei!

  Avantajele retapitarii cotierei

  Ati decis sa faceti retapitarea cotierei? Sa stiti ca ati facut o alegere potrivita, mai ales la cate avantaje prezinta procedura data. Doriti sa le stiti in detalii? Iata-le:

  1. - Posibilitatea de a restabili aspectul initial al cotierei;
  2. - Va puteti deplasa in liniste, uitand de disconfortul creat de o cotiera defecta;
  3. - Salonul dumneavoastra arata mult mai prestigios;
  4. - Salonul este mult mai atractiv, acesta este un plus foarte mare, mai ales in cazul cand vreti sa vindeti autoturismul.

  Pretul exact depinde de materialul care va fi folosit (piele naturala - 908 lei, eco - 794 lei, artificiala etc.), tipul defectiunilor si timpul necesar de a le elimina. Nu trebuie sa rabdati uratenia unei cotiere deteriorate, adresati-va la un service pentru a-i conferi cotierei aspectul de altadata.

  Retapitarea cotierei in Chisinau

  Locul ideal pentru a va deservi automobilul personal este cauciucuridevara. La acest centru veti avea parte de intreg suportul referitor la problemele aparute: 

  1. - Avem specialistii cei mai buni din domeniu. Ei vor gasi solutia cea mai avantajoasa pentru a solutiona problemele automobilului dumneavoastra; 
  2. - Lucrarile realizate de noi sunt calitative si rapide;
  3. - Echipament modern avem;
  4. - De asemenea, preturile de la noi sunt foarte bune. Nu credem ca veti gasi conditii mai avantajoase in tot orasul. 

  Vizitati centrul nostru si convingeti-va personal de acest fapt! Servicii de calitate inalta cu conditii exceptionale stau la discretia dumneavoastra! Suntem in asteptarea dumneavoastra! Nu lasati pe viitor, ceea ce aveti sansa sa faceti acum!

  Autoservice nostru
  Reîntinderea cotierei 1Reîntinderea cotierei 2Reîntinderea cotierei 3Reîntinderea cotierei 4Reîntinderea cotierei 5Reîntinderea cotierei 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Toate serviciile noastre