• RU
 • Rectificarea discurilor de frana

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Procedura de rectificare a discurilor consta in eliminarea unui strat de metal de pe acesta. Din aceste considerente, grosimea discurilor trebuie sa fie suficienta pentru a face rectificarea discurilor de frana, in caz contrar procedura nu se face. De asemenea, daca este afectata geometria discului, procedura nu se face. Trebuie de cumparat discuri noi in asemenea caz.

  Cand este nevoie de rectificarea discurilor de frana?

  Discurile de frana sunt un element foarte important in sistemul de frana. Daca acestea o sa fie in stare rea, atunci franarea brusca nu se va putea realiza. Va inchipuiti asa o situatie cand va para ceva deodata in fata si trebuie sa franati brusc? Iar frana nu lucreaza? Groaznic, da? Iata de ce este important ca discurile de frana sa fie in stare buna. In continuare va prezentam unele simptome, care ne indica despre defectarea discurilor de frana:

  1. - se aud batai in procesul de franare;
  2. - sunete stranii in zona franelor;
  3. - franare defectuoasa;
  4. - vibratii la volan;
  5. - intreruperi atunci cand apasati pedala de frana.

  La aparitia unor astfel de simptome trebuie imediat sa va adresati la un service, acolo se va decide daca trebuie de facut rectificarea discurilor de frana sau chiar inlocuirea lor. Asta depinde si de grosimea lor. Insasi procedura de rectificare poate fi facuta de 2 sau 3 ori, pana cand grosimea permite.

  Cauciucuridevara - cel mai potrivit loc pentru rectificarea discurilor de frana

  Nu stiti unde sa faceti rectificarea discurilor de frana? Service-ul cauciucuridevara cel mai potrivit loc pentru a face asta. Cu ajutorul nostru o sa scapati de toate problemele aparute la automobilul dumneavoastra. Echipa noastra de profesionisti va gasi solutia cea mai potrivita pentru rezolvarea acestora. Referitor la pret, nu va faceti griji! Preturile serviciilor noastre sunt accesibile pentru buzunarul fiecaruia. De exemplu, pentru a face rectificarea discurilor de frana va trebui sa scoateti din buzunar de la 372 de lei fara demontare, cu demontare - 115 lei. Acestea sunt preturile pentru un disc. Va oferim cele mai bune conditii! Totul pentru confortul dumneavoastra!

  Autoservice nostru
  Rectificarea discurilor de frână 1Rectificarea discurilor de frână 2Rectificarea discurilor de frână 3Rectificarea discurilor de frână 4Rectificarea discurilor de frână 5Rectificarea discurilor de frână 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Toate serviciile noastre