• RU
 • Reasigurarea cutiei de viteze

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Cu timpul orice obiect este supus uzurii, mai ales tapiteria din salonul unui automobil. Cutia de viteze nu este o exceptie! Din motiv ca este mereu folosita, tapiteria acesteia se uzeaza rapid. Ce-i de facut intr-o astfel de situatie? Nici nu-i de gandit, retapitarea cutiei de viteze! De ce sa lasati cutia intr-o stare deplorabila, cand aveti posibilitatea de a-i redobandi aspectul initial? E mult mai placut si confortabil sa te deplasezi cu automobilul propriu, cand totul este curat si ingrijit, si, nu in ultimul rand, intr-o stare buna!

  Cand se face retapitarea cutiei de viteze?

  Am stabilit ca retapitarea cutiei de viteze se face cand aceasta se uzeaza, dar haideti sa vedem in ce sunt reprezentate aceste uzuri:

  1. - varianta din fabrica a tapiteriei cutiei nu este pe placul soferului;
  2. - sunt prezente pete pe tapiterie;
  3. - zgarieturi, fisuri, gauri sau urme de la arsuri de tigara;
  4. - materialul din care este facuta tapiteria se rupe;
  5. - soferul doreste sa-i atribuie cutiei de viteze un nou aspect, atribuindu-i o noua tapiterie.

  Procedura de retapitare se va axa pe demontarea tapiteriei vechi, curatarea si degrasarea suprafetei de lucru, pregatirea si instalarea unei noi tapiterii. Costul unor astfel de lucrari incepe de la 453 lei.

  Retapitarea cutiei de viteze in Chisinau

  Sunteti in cautarea unui service bun? V-ati dezamagit in tot felul de service-uri cu reputatie dubioasa, care cer o gramada de bani pentru servicii necalitative? Locul ideal pentru a va deservi automobilul personal este cauciucuridevara. La acest centru veti avea parte de intreg suportul referitor la problemele aparute, inclusiv si retapitarea cutiei de viteze: 

  1. - Aici veti intalni specialistii cei mai buni din domeniu. Specialistii nostri vor solutiona problemele automobilului dumneavoastra; 
  2. - Lucrarile realizate de noi sunt calitative si rapide;
  3. - Echipament si utilaj contemporan;
  4. - Disponibilitate 24/7;
  5. - De asemenea, preturile de la noi sunt foarte bune. Nu credem ca veti gasi conditii mai avantajoase in tot orasul. 

  Vizitati-ne si convingeti-va personal de acest fapt! Servicii de calitate inalta cu conditii superbe stau la discretia dumneavoastra! Suntem in asteptarea dumneavoastra!

  Autoservice nostru
  Tapițeria cutiei de viteze 1Tapițeria cutiei de viteze 2Tapițeria cutiei de viteze 3Tapițeria cutiei de viteze 4Tapițeria cutiei de viteze 5Tapițeria cutiei de viteze 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Toate serviciile noastre