• RU
 • Reamenajare interioară

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Aveti deterioarata tapitaria de pe scaune, tavan sau volan? Nu mai puteti suporta zgaraieturile de pe acestea? Sa stiti ca aveti nevoie urgent de retapitare interior auto. Interiorul este foarte des afectat de influenta unor factori mecanici, din pricina neatentiei soferilor sau a pasagerilor, mai ales daca pasagerii sunt de ocazie, si nu le pasa de automobilul in care stau. Ei pot zgaria salonul, pot sa lase urme de tigara, gunoi s.a. Asta afecteaza grav aspectul o tapiterie interioara auto si creeaza disconfort. Iar daca sunteti o persoana iubitoare de curateneie ideala, atunci acest disconfort va fi si mai mare. Lucrarile de reconditionare interior auto trebuie urgent de facut.

  Tipuri de retapitare interior auto

  Lucrarile ce tin de tapitarie interior auto se axeaza pe toate zonele acestuia. Deci, de zona unde sunt efectuate lucrarile, depinde si denumirea tipajului. Prin urmare, distingem urmatoarele tipuride lucrari de retapitare:

  1. Retapitarea volanului. Retapitarea acestui element se face cel mai des cu piele naturala. Procedura este posibila de facut pentru orice tip de volan sau modificare a acestuia si va costa aproape 800 lei.
  2. Retapitarea cardurilor auto. Ca se se poata efectua procedura, cardurile sunt partial dezasamblate. Asta se face pentru a aplica materialele necesare. Culorile sunt alese in dependenta de preferintele soferului. Retapitarea va face usile sa arate ca noi, le va elimina aspectul de uzura. Lucrul cu o usa va costa in jur de 300 lei.
  3. Retapitarea tabloului de bord. Tabloul de bord este afectat de razele soarelui, astfel se formeaza crapaturi, arsuri mici pe el. Retapitarea elementului dat protejeaza de deformarea plasticului si ii ofera un aspect nou.
  4. Retapitarea cotierelor. Cotierele sunt si ele supuse supraincarcarilor. Au nevoie si ele de retapitare. Pretul serviciului va fi aproape 250 lei pentru o cotiera.
  5. Retapitarea scaunelor - va oferi o noua viata scaunelor din salonul dumneavoastra. Le va face mai confortabile si mai ergonomice. Retapitarea tuturor scaunelor din salon va costa undeva 12 000 lei.
  6. Retapitarea tavanului si pardoselei. Oferiti interiorului auto o noua viata, faceti retapitarea tavan si pardosea! Pretul incepe de la 1 500 in sus.

  Unde pot face lucrari de tapitat interior auto?

  Cauciucuridevara.md va ajuta in toate problemele dumneavoastra ce tin de deservirea automobilului dumneavoastra. Suntem o echipa de profesionisti, care este mereu pregatita, sa va consulte. Va intrebati cat costa o tapiterie interior sau reparatii plafon interior auto in special? Preturile serviciilor noastre sunt destul de avantajoase. Lucrarile sunt efectuate rapid si calitativ. Avem o abordare individuala pentru fiecare.

  Autoservice nostru
  Reamenajare/reamenajare interioară 1Reamenajare/reamenajare interioară 2Reamenajare/reamenajare interioară 3Reamenajare/reamenajare interioară 4Reamenajare/reamenajare interioară 5Reamenajare/reamenajare interioară 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Toate serviciile noastre