• RU
 • Programarea brelocului de alarmă

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Brelocul de alarma - programare

  Cu ajutorul brelocului de alarma putem comanda cu sistemul de alarma. Programarea acestuia il sincronizeaza cu acest sistem. Dar ce se intampla cand acesta iese din functiune? Inchipuiti-va o situatie cand va apropiati de masina, dar nu puteti deschide usa, deoarece brelocul de alarma nu functioneaza! Nu e chiar placut, nu-i asa? In cazul functionarii proaste sau a defectiunii e recomandata programarea brelocului de alarma.

  Cand apare necesitatea de a face programarea brelocului de alarma?

  Am inteles ca programarea brelocului de alarma este foarte importanta. Dar in ce situatii, exact, este nevoie de a face asta? Haideti sa ne clarificam impreuna referitor la necesitatea de a programa brelocul de alarma, care sunt aceste situatii:

  • la procurarea unui autoturism second-hand;

  • erori tehnice. De exemplu, automobilul nu reactioneaza la comanda acestuia;

  • in cazul cand ati pierdut brelocul trebuie sa procurati unul nou, evident ca va trebui sa-l programati;

  • o situatie neplacuta este cand brelocul e defect din start.

  Pentru a evita diverse situatii neplacute sau grave, nu lasati programarea brelocului de alarma pe maine. Duceti chiar azi masina la service. Acolo specialistii vor realiza procedura in doi timpi si trei miscari. Pretul procedurii incepe de la 109 lei.

  Unde pot face programarea brelocului de alarma in Chisinau?

  Am nevoie de programarea brelocului de alarma, la ce service ma pot adresa? Am nevoie de un service de incredere! Daca nu v-ati decis unde sa faceti asta, veniti la cauciucuridevara! Noi va oferim cea mai buna deservire: 

  • Specialistii nostri sunt gata sa rezolve oricare problema legata de autoturismul dumneavoastra; 

  • Avem utilaj modern si performant, care ne ajuta in realizarea acestui scop; 

  • Avem grija ca fiecare client sa ramana multumit de serviciile noastre; 

  • Preturile noastre sunt accesibile. 

  Nu ezitati nicio clipa! Veniti la service-ul nostru auto si rezolvati problemele autoturismului cat ai zice peste! Nu veti regreta!

  Autoservice nostru
  Programarea panoului de control al alarmei 1Programarea panoului de control al alarmei 2Programarea panoului de control al alarmei 3Programarea panoului de control al alarmei 4Programarea panoului de control al alarmei 5Programarea panoului de control al alarmei 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Toate serviciile noastre