• RU
 • Portarea capului cilindrului

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Portare chiulasa - procedura din seria de lucrari de imbunatatire a motorului, care permite adaugarea a 20 de cai putere sau poate chiar mai mult. Procedura este raspandita in randul soferilor de automobile sportive, insa sunt si soferi de automobile obisnuite, care au indragit asta. In anii 80 s-a recurs pentru prima oara la asa ceva, in timpul curselor Formula 2. Dupa ce au pierdut un sezon intreg, cei din echipa Brabham au observat ca pot micsora canalele motorului, marind puterea sa cu 5%. Dupa care si ceilalti reprezentanti le-au urmat exemplul. Asadar, puterea motorului creste considerabil datorita acestei proceduri.

  Ce presupun lucrarile de portare a chiulasei?

  Portarea chiulasei este o procedura destul de sofisticata, care trebuie incredintata specialistilor. Ne convingem inca o data ca tentativele de a face ceva desinestatator in conditii casnice nu aduc la nimic bun. Lasati toate grijile pe seama specialistilor! Deci, portarea chiulasei presupune urmatoarele lucrari:

  1. - prelucrarea canalelor de intrare si iesire;
  2. - rafinarea camerei de ardere;
  3. - prelucrarea supapelor;
  4. - instalarea supapelor largite;
  5. - instalarea supapelor din titan cu diametrul standard si cu diametrul marit;
  6. - inlocuirea seilor;
  7. - formarea profilului seii;
  8. - inlocuirea ghidajelor cu altele din bronz
  9. - si alte lucrari la comanda clientului.

  Portare chiulasa in Chisinau

  Va place viteza? Sunteti un fan al curselor de automobile sau, pur si simplu, iubiti senzatiile tari? Procedura de portare a chiulasei este numai potrivita pentru dumneavoastra! Cauciucuridevara este un service de incredere unde va puteti rezolva toate problemele parvenite in exploatarea vehiculului sau puteti sa-l perfectionati! Veniti la noi, nu o sa va para rau! Aici veti avea parte de un suport considerabil referitor la portarea chiulasei. Specialistii nostri au o mare experienta in domeniul de deservire auto. Noi prestam servicii de calitate inalta, care sunt accesibile tuturor. Nu va vine sa credeti? Vizitati-ne! Va asteptam cu mare drag! Conditii mai bune nu veti gasi nicaieri in alta parte!

  Autoservice nostru
  Portarea capului cilindrului 1Portarea capului cilindrului 2Portarea capului cilindrului 3Portarea capului cilindrului 4Portarea capului cilindrului 5Portarea capului cilindrului 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Toate serviciile noastre