• RU
 • Pomparea servodirectie

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  La ce serveste o servodirectie? Haideti sa vedem impreuna! Servodirectia este un mecanism de baza in procesul de manevrare a unui automobil. Rolul sau esential consta in usurarea de conducere a vehiculului, asigurarea unei pozitii stabile pe carosabil. Sistemul servodirectiei este ermetic, iar in cazul cand aici nimeresc particule de praf sau lichide, sistemul poate iesi din functiune. Pentru a stabiliza situatia va fi nevoie de pomparea servodirectiei.

  Semnele ce indica defectiuni in sistemul de servodirectie

  Este foarte important ca sistemul de servodirectie sa fie in stare functionabila, in caz contrar urmarile pot fi destul de grave. Cum sa inteleg ca este ceva in neregula cu sistemul de servodirectie? Atrageti atentia la urmatoarele simptome:

  1. - auziti zgomote in regiunea servodirectiei;
  2. - vibratii si zgomote puternice in zona volanului;
  3. - presiunea in volan este marita;
  4. - volanul este greu de miscat, atunci cand efectuati manevrele;
  5. - se observa scurgeri de lichide din sistem;
  6. - la suprafata rezervorului se formeaza spuma;
  7. - volanul se roteste singur.

  Chiar un simptom dintre acestea, deja, da motive de ingrijorare, nemaivorbind de mai multe. Asadar, imediat ce observati asemenea simptome, adresati-va la un service specializat. Cu asa ceva nu e de glumit. Fiecare secunda este importanta! Specialistii vor face diagnosticarea si vor stabili defectiunea exacta. La necesitate se va face pomparea servodirectiei.

  Pomparea servodirectiei la cauciucuridevara

  Unde sa-mi duc automobilul la reparatii? Este o intrebare, pe care multi soferi si-o pun. Locul ideal pentru a va deservi automobilul este cauciucuridevara. Aici va veti bucura de sustinere in toate problemele aparute. Echipa noastra de profesionisti va gasi solutia cea mai potrivita pentru rezolvarea acestora. Va intrebati care va fi pretul pomparii servodirectiei? Acesta va incepe cu 500 de lei. Sa stiti ca preturile serviciilor noastre sunt accesibile pentru buzunarele tuturor. Nu ratati sansa de a benefecia de servicii calitative la preturi mici. Ne straduim ca clientii nostri sa fie multumiti de serviciile noastre, de aceea oferim tot ceea ce este mai bun pentru ei. Asadar, va asteptam la noi la centru! Va asteptam cu drag!

  Autoservice nostru
  Pomparea servodirecției 1Pomparea servodirecției 2Pomparea servodirecției 3Pomparea servodirecției 4Pomparea servodirecției 5Pomparea servodirecției 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Toate serviciile noastre