• RU
 • Înlocuirea radiatorului automat

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Racirea la cutia de viteze automata are loc prin transmiterea lichidului de transmisie la radiator, care are conducte cu antifriz, doua fitinguri pentru transportarea uleiului cutiei. In timpul circulatiei uleiului prin conducte, se produce un schimb de caldura intre acesta si antifriz. In caz de defectiune racirea nu se va produce, va fi necesara inlocuirea radiatorului transmisiei automate.

  Cauzele defectiunii radiatorului

  Radiatorul transmisiei automate se defecteaza, adesea, din cauza ca in el nimereste emulsie antifriz. De asemenea, o alta cauza consta in proprietatile chimice ale lichidului de racire. Cu timpul acesta devine agresiv si poate distruge corpul de aluminiu al radiatorului. 

  Cum sa-mi dau seama ca s-a defectat radiatorul transmisiei automate? Luati in considerare urmatoarele simptome:

  1. - a nimerit antifriz in cutie;
  2. - transmisia se supraincalzeste des;
  3. - scurgeri de lichide in spatiul subcapotei;
  4. - scade puterea automobilului.

  Radiatorul trebuie inlocuit si in cazul cand soferul are un stil de condus agresiv, caci multe elemente se defecteaza din aceasta cauza. Vremea de canicula, drumurile proaste, ambuteiajele, greutatea incarcaturilor din automobil afecteaza starea radiatorului. Inlocuirea acestui radiator nu trebuie amanata, pentru a evita probleme in viitor. Procedura trebuie de facut intr-un centru de deservire specializat, unde sunt specialsitii si echipamentul necesar. Inlocuirea radiatorului transmisiei automate costa de la 573 de lei.

  Inlocuirea radiatorului transmisiei automate in Chisinau

  Cauciucuridevara este un service de incredere unde va puteti rezolva toate problemele parvenite in exploatarea vehiculului! Veniti la noi, nu o sa va para rau! Aici veti avea parte de un suport considerabil referitor la inlocuirea puntii din spate. Specialistii nostri au o mare experienta in domeniul de deservire auto. Noi prestam servicii de calitate inalta, care sunt accesibile tuturor. Nu va vine sa credeti? Vizitati-ne! Va asteptam cu mare drag!

  Autoservice nostru
  Inlocuirea radiatorului transmisiei automate 1Inlocuirea radiatorului transmisiei automate 2Inlocuirea radiatorului transmisiei automate 3Inlocuirea radiatorului transmisiei automate 4Inlocuirea radiatorului transmisiei automate 5Inlocuirea radiatorului transmisiei automate 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Toate serviciile noastre