• RU
 • Înlocuirea bateriei auto (ACB)

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Inlocuirea bateriei auto este o procedura minutioasa, asa ca mai bine incredintati-o specialistilor. Ei vor face totul ca la carte. Etapele procedurii sunt urmatoarele:

  1. Pregatirea automobilului. Automobilul trebuie sa fie intr-o stare de curatenie buna. 
  2. Acces la acumulator. Trebuie de asigurat accesul catre acumulator. Daca sunt careva fire ce-l fixeaza, ele trebuie scoase.
  3. Stabilirea polarizarii. Trebuie de stabilit care clema are”+”si care “-”.
  4. Deconectarea clemelor. Deconectarea trebuie de inceput de la “-”.
  5. Demontarea suporturilor de acumulator. Se desurubeaza suporturile care fixeaza acumulatorul. Daca acumulatorul nu are suporturi, acestea trebuie instalate.
  6. Demontarea acumulatorului.
  7. Curatarea clemelor si a locului de instalare. Clemele trebuie curatate de murdarii si oxidari. Asta se face pentru a imbunatati contactele electrice. Locul instalarii eset necesar de prelucrat cu solutii speciale de curatare. 
  8. Verificarea noului acumulator. Polarizarea acestuia trebuie sa corespunda cu polarizarea acumulatorului vechi. 
  9. Instalarea noului acumulator. 
  10. Instalarea suporturilor acumulatorului. Acumulatorul trebuie sa aiba o fixare foarte buna.
  11. Conectarea acumulatorului.
  12. Prelucrarea clemelor cu solutii specializate. acest lucru se face ca clemele sa nu se oxideze.

  Procedura de schimbare baterie masina va costa de la 400 de lei. Nici nu va ganditi sa incercati sa faceti seva in conditii casnice. Duceti masina la service! Asa e mai sigur!

  Unde sa ma adresez pentru inlocuire baterie auto?

  Daca nu v-ati decis unde sa faceti schimbare baterie auto, veniti la cauciucuridevara. Un numar mare de specialisti consacrati va sta la dispozitie mereu. Vom rezolva oricare problema legata de autoturismul dumneavoastra, inclusiv si schimbarea bateriei auto. Avem utilaj modern si performant, care ne ajuta sa ne indeplinim sarcinile rapid si calitativ. Nicio grija in aceasta privinta sa nu aveti! Avem grija ca fiecare client sa ramana multumit de serviciile noastre. Preturile noastre sunt accesibile. Va oferim cele mai bune conditii. Veniti la service-ul nostru auto chiar acum! Nu veti regreta!

  Autoservice nostru
  Înlocuirea bateriei 1Înlocuirea bateriei 2Înlocuirea bateriei 3Înlocuirea bateriei 4Înlocuirea bateriei 5Înlocuirea bateriei 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Toate serviciile noastre