• RU
 • Montarea protecției cutiei de viteze

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Instalarea protectiei transmisiei (CVT) ajuta la evitarea diverselor defectiuni intamplatoare. Defectiuni pot aparea in timpul deplasarii pe drumuri de proasta calitate, cu obstacole. Instalarea unei asemena protectiei va va ajuta sa evitati si reparatii ulterioare. Configuratia protectiei apara elementul de coroziune. Nu ratati sansa de a beneficia de aceasta procedura. Asigurati-va protectia necesara!

  Avantajele instalarii protectiei CVT

  Care sunt avantajele unei asemenea proceduri? Instalarea unei astfel de protectii este strict necesara oricarui automobil. Mai ales pe teritoriul tarii noastre, unde drumurile nu sunt de cea mai buna calitate! Procedura data permite de a imbunatati parametrii automobilului:

  1. rezistenta la deplasarea cu viteze mari;
  2. scaderea consumului de combustibil;
  3. scaderea nivelului de zgomot;
  4. protectia micsoreaza energia loviturilor.

  Functiile de baza ale protectiei respective sunt:

  1. Designul special prevede prezenta aripilor laterale. Acestea pot fi din metal sau plastic.
  2. In momentul ciocnirii cu un obstacol, un unghi de atac special calculat si amortizoarele din cauciuc permit ca o parte din energia de impact sa fie dusa la protectie. Cealalta parte va fi dusa in lateral, protejand astfel componentele vehiculului de deteriorare.
  3. Designul protectiei presupune prezenta unor orificii destinate scurgerii uleiului si a fluxului de aer al motorului
  4. Amortizoarele speciale din cauciuc previn contactul cu alte elemente ale caroseriei. De asemenea, ofera protectia impotriva vibratiilor.

  Instalarea protectiei transmisiei (CVT) in Chisinau

  Cauciucuridevara este un service de incredere. La noi va puteti rezolva toate problemele parvenite in exploatarea vehiculului! Veniti la service-ul nostru, nu o sa va para rau! Aici veti avea parte de tot sprijinul referitor la instalarea unei protectii a CVT. La noi, instalarea costa de la 235 lei. Oamenii nostri au o mare experienta in domeniul de deservire auto. Noi prestam servicii de calitate inalta, care sunt accesibile tuturor. Nu va vine sa credeti? Vizitati-ne! Va asteptam cu mare drag!

  Autoservice nostru
  Instalarea protecției cutiei de viteze 1Instalarea protecției cutiei de viteze 2Instalarea protecției cutiei de viteze 3Instalarea protecției cutiei de viteze 4Instalarea protecției cutiei de viteze 5Instalarea protecției cutiei de viteze 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Toate serviciile noastre