• RU
 • Montarea și înlocuirea garniturilor de etanșare a carterului de ulei al motorului

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Automobilul prezinta in sine o constructie complicata, compusa din fel de fel de mecanisme si sisteme cu piesele sale. Pentru ca automobilul sa functioneze, toate componentele sale trebuie sa functioneze bine. Deteriorarea unei piese cat de-a mici, poate afecta functionalitatea intregului automobil. Garnitura paletului motorului nu este o exceptie. Garnitura, in sine, este foarte rezistenta, poate rezista la variatiile de temperatura. Insa, asta nu inseamna ca garnitura nu se poate defecta. In acest caz va fi necesara inlocuirea garniturii paletului.

  Din ce cauza se deterioareaza garnitura paletului

  Este important de cunoscut motivele defectiunii garniturii paletului, pentru a evita astfel de defectiuni pe viitor. Asadar, garnitura paletului se defecteaza din urmatoarele motive:

  1. piesa a fost confectionata dintr-un material de proasta calitate;
  2. uzura esentiala;
  3. fisuri mici, care nu pot fi observate la prima vedere;
  4. defectiuni mecanice, mai ales atunci cand s-a produs o montare incorecta;
  5. lovituri puternice care afecteaza geometria piesei;
  6. actiunea unei presiuni interne marite, posibil din cauza nimeririi de antifriz in ulei.

  Semnele de defectiune ale garniturii paletului

  Inlocuirea garniturii paletului motorului se va face atunci cand veti observa urmatoarele semnale:

  1. observati pete de ulei sub automobil;
  2. scaderea presiunii in sistemul de ulei, senzorii va vor instiinta despre asta;
  3. scaderea nivelului de ulei din carter;
  4. scurgeri de ulei in zona garniturii.

  Depistarea unor astfel de indicii comunica despre necesitatea urgenta de a inlocui garnitura paletului. In caz contrar motorul se poate defecta. Doar adresarea la un service specializat va va garanta rezolvarea problemei suta la suta. Incercarile de a face reparatii desinestatator nu vor duce la nimic bun. Lasati pe seama specialistilor lucrarile respective!

  Inlocuirea garniturii paletului pret

  Daca nu v-ati decis unde sa faceti inlocuirea garniturii paletului, veniti la cauciucuridevara. Aici va asteapta cei mai buni specialisti. Vom rezolva orice problema legata de autoturismul dumneavoastra. Detinem utilaj echipament performant, care ne permite realizarea acestei sarcini. Fiecare client multumit de serviciile noastre - cea mai buna rasplata pentru noi. Preturile noastre sunt accesibile. Spre exemplu, inlocuirea paletului o sa va coste undeva 486 lei. Veniti la service-ul nostru auto chiar acum!

  Autoservice nostru
  Înlocuirea garniturii de etanșare a carterului de ulei al motorului 1Înlocuirea garniturii de etanșare a carterului de ulei al motorului 2Înlocuirea garniturii de etanșare a carterului de ulei al motorului 3Înlocuirea garniturii de etanșare a carterului de ulei al motorului 4Înlocuirea garniturii de etanșare a carterului de ulei al motorului 5Înlocuirea garniturii de etanșare a carterului de ulei al motorului 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Toate serviciile noastre