• RU
 • Măsurarea compresiei motoarelor cu ardere internă

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  O metoda populara de diagnosticare a motorului consta in masurarea compresiei. Este o procedura simpla, accesibila si foarte raspandita. Metoda permite doar de stabilit prezenta sau absenta a compresiei in cilindru. Pentru rezultate mai exacte este necesar de a repeta procedura de cateva ori. Asta se va face din cauza ca unii factori cum ar fi uleiul din cilindri, viteza arborelui cotit si temperatura, trebuie luati in considerare. Rata de eroare in asemenea cazuri atinge circa 30 %.

  Datorita masurarii compresiei este posibil de a afla nivelul exact al presiunii in fiecare cilindru al motorului. Ulterior, datele se compara cu indicii parametrilor din fabrica. In asa mod, este identificat cilindrul care nu functioneaza normal. Prin urmare, masurarea compresiei in cilindri este o procedura importanta, care trebuie de incredintat specialistilor. Apoi, diagnosticarea se va face cu utilaj computerizat, pentru a identifica si mai exact starea motorului.

  Regulile in ceea ce priveste masurarea compresiei motorului

  Procedura ce tine de masurarea compresiei motorului se bazeaza pe urmatoarele reguli:

  1. este foarte important ca motorul sa fie in stare calda. Temperatura trebuie sa fie de cca. 60 de grade. Adesea, motoarele sunt incalzite pana cand nu incepe sa lucreze ventilatorul de racire. Apoi se trece la masurarea compresiei automate.
  2. circulatia de combustibil trebuie oprita;
  3. trebuie de desurubat lumanarile din toti cilindrii;
  4. acumulatorul trebuie sa aiba un nivel de incarcare plin. Starterul trebuie sa fie in stare buna. Este important de mentionat ca in cazul cand nivelul de incarcare al bateriei nu va fi complet, masurarea compresiei in cilindru nu va da rezultate eficiente.

  Unde pot sa beneficiez de masurarea compresiei in Chisinau?

  Cauciucuridevara.md va va oferi un suport considerabil in toate problemele dumneavoastra ce tin de deservirea automobilului dumneavoastra. Echipa noastra de profesionisti este va va consulta si va gasi solutia cea mai potrivita pentru rezolvarea problemei dumneavoastra. Va intrebati care este costul de masurare a compresiei motorului? Preturile serviciilor noastre sunt accesibile pentru buzunarele tuturor. Noi va putem oferi un avantajos pret de masurare a compresiei motorului, cum nu veti mai gasi in alta parte. De exemplu, la noi procedura data va lua din buzunar undeva 70 de lei per cilindru. Nu va faceti griji, masurarea compresiei motorului cu ardere interna va fi efectuata rapid si calitativ. Nu o sa va para rau de alegerea facuta. Va propunem cele mai avantajoase conditii nu doar in capitala, ci si cea mai oferta pentru masurarea compresiei in Moldova.

  Autoservice nostru
  Măsurarea compresiei 1Măsurarea compresiei 2Măsurarea compresiei 3Măsurarea compresiei 4Măsurarea compresiei 5Măsurarea compresiei 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Toate serviciile noastre