• RU
 • Lustruirea geamurilor auto

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Lustruirea sticlei este o metoda frecvent utilizata in deservirea automobilului. Defectele cu care se combate metoda data sunt zgarieturile, incetosarea etc. Factorii mecanici si climatici influenteaza negativ asupra sticlei. Parbrizul este una dintre zonele cele mai afectate. Defectele respective inrautatesc vizibilitatea considerabil, fapt ce pune in pericol soferul si pasagerii sai, dar si pe ceilalti participanti la trafic. Exista riscul unor accidente. Iata de ce lustruirea parbrizului este o prioritate, atunci cand vorbim despre lustruirea sticlei.

  Lustruirea parbrizului

  Am constatat ca lustruirea parbrizului este vital de importanta pentru orice sofer. Parbrizul trebuie sa ofere o vizibilitate ideala. Doar asa va fi asigurat siguranta soferului si a pasagerilor. Sa vedem, care sunt etapele de lustruire a parbrizului:

  1. Masuri de pregatire. Se analizeaza defectele, sunt pregatite instrumentele necesare. Plus, sticla trebuie curatata de murdarie.
  2. Aplicarea abraziva cu diferite solutii de lustruire.
  3. Eliminarea neregularitatilor.
  4. Spalarea. Sunt folositi diferiti detergenti pentru a elimina ramasitele procedurii.

  Procedeele efectuate in ordinea corespunde vor asigura sticlei o curateneie ideala. Sticla parbrizului va arata ca noua. Dumneavoastra va ramane doar sa savurati privelistea de pe geam. Acum nu veti avea nici un obstacol in a face asta. Procedura va costa de la 500 de lei. Depinde deja de tipologia si gravitatea defectelor.

  Lustruirea parbrizului - unde o pot face?

  Va ganditi unde sa faceti lustruirea parbrizului? Apelati la centrul de deservire auto cauciucuridevara! Va asteapta cei mai buni profesionisti in domeniu. Vom rezolva orice sarcina referitor la exploatarea autoturismului dumneavoastra. De asemenea, avem in dotare un echipament de ultima ora. Fiecare client multumit de serviciile noastre - este deviza si scopul nostru de baza. Preturile noastre sunt destul de accesibile. Nu ratati sansa de a va bucura de serviciile noastre la preturi accesibile, vizitati service-ul nostru auto chiar acum! Vom presta serviciile la pret avantajos.

  Autoservice nostru
  Lustruirea geamurilor auto 1Lustruirea geamurilor auto 2Lustruirea geamurilor auto 3Lustruirea geamurilor auto 4Lustruirea geamurilor auto 5Lustruirea geamurilor auto 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Toate serviciile noastre