• RU
 • Lustruirea corpului

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Ce intelegem prin termenul de lustruire auto? Lustruirea caroseriei unui automobil consta in demontarea unui strat subtire de vopsea, dupa care suprafata devine neteda si lucioasa. Exista trei tipuri de lustruire:standard, usoara si de finisare. In toate aceste cazuri, se utilizeaza pasta abraziva. Diferenta consta doar in stratul de vopsea scos. Sa vedem, in linii generale, ce reprezinta in sine fiecare metoda in parte:

  1. Lustruirea standard. Se face in cateva etape. Mai bine zis - 2 sau 3. La inceput defectele se faramiteaza in mai mici cu pasta abraziva. Apoi, cele ramase sunt deteriorate cu o pasta abraziva mai mica. A treia oara se face lustruirea cu pasta abraziva microgranulata. 
  2. Lustruire usoara. Se face in 2 etape cu pasta abraziva microgranulata si marunta.
  3. Lustruire de finisare. Se face doar cu pasta microgranulata. Procedura se face pentru a pregati masina de acoperirea cu diverse straturi de protectie. Procedura, insasi, nu poate izbavi de defecte mari.

  Lustruirea - etapele de lucru

  Am vazut ce este lustruirea corpului si tipurile acesteia. Acum, haideti sa atragem atentia asupra procedurii mai in detalii. Sa vedem care sunt etapele acestei proceduri. Asadar, etapele sunt urmatoarele:

  1. Spalarea automobilului. Inainte de a trece la lustruirea propriu-zisa automobilul trebuie bine pregatit, adica spalat.
  2. Curatarea stratului de vopsea. Trebuie curatate toate depunerile de murdarii de pe caroserie.
  3. Degrasarea stratului de vopsea. Inlaturarea se face a diverselor ramasite de solutii chimice cu care a fost curatita caroseria.
  4. Analiza stratului de vopsea. Trebuie de observat daca caroseria a mai avut lustruiri, mai ales - necalitative.
  5. Aplicarea lentei de mascare. Cu lenta de mascare se acopera partile care nu trebuie lustruite, pentru a nu fi deteriorate.
  6. Lustruirea automobilului. Se alege tipul de lustruire in dependenta de caracteristicile automobilului.
  7. Eliminarea resturilor de pasta.

  Desi procedura de lustruire a caroseriei poate parea simpla la prima vedere, mai bine de adresat la un service auto. Este mai simplu si mai rezonabil. Incercarea de a intreprinde singur ceva acasa, va poate cre probleme si cheltuieli mari. Procedura va costa de la 700 lei.

  De ce cauciucuridevara?

  Va intrebati de ce trebuie sa alegeti anume service-ul nostru? Cauciucuridevara este locul perfect, unde aveti posibilitatea de a solutiona orice probleme legate de exploatarea autoturismului dumneavoastra. La noi lucreaza specialisti cu o mare experienta in domeniul de deservire auto. Aditional, suntem dotati cu un utilaj ultra modern si performant. Avem grija ca fiecare client sa ramana multumit de serviciile noastre. Preturile noastre sunt accesibile. Veniti la service-ul nostru auto chiar acum! Nu ezitati!

  Autoservice nostru
  Lustruirea abrazivă a corpului 1Lustruirea abrazivă a corpului 2Lustruirea abrazivă a corpului 3Lustruirea abrazivă a corpului 4Lustruirea abrazivă a corpului 5Lustruirea abrazivă a corpului 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Toate serviciile noastre