• RU
 • Lustruire auto în Moldova

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  In ce consta procedura de lustruire auto? Lustruirea consta in scoaterea unui strat de vopsea. Cu ajutorul acestei proceduri, treptat, stratul de vopsea devine neted si stralucitor. Exista 3 tipuri de lustruire:standard, lustruire usoara, lustruire de finisaj. In toate cazurile este utilizata pasta abraziva. Lustruirea standard decurge in 3 etape, cea usoara - 2 etape, de finisaj - 1 etapa.

  Procesul de lustruire auto

  Lustruirea auto trebuie incredintata doar specialistilor. Evitati grijile si nevoile, duceti masina indata la service! Doriti sa fiti la curent cu lucrarile la automobilul dumneavoastră? Va prezentam etapele de lucru:

  1. Analiza vizuala in vederea identificarii diferitor defecte;
  2. Spalarea detailing;
  3. Cand se face spalarea detailing, sunt eliminate resturi de solutii chimice. Asta e necesar pentru a evita zgarierea suprafetei;
  4. Decontaminarea;
  5. Uscarea automobilului;
  6. Masurarea cu dispozitive speciale a grosimii de lac. In dependenta de grosimea acestui lac se va alege o anumita metoda de lustruire, caci grosime trebuie sa fie suficienta, altfel se poate deterioara suprafata;
  7. Cu ajutorul lipiciului sunt mascate elementele care nu trebuie supuse lustruirii;
  8. Spre sfarsit se face lustruirea automobilului, discurilor, farurilor si a plasticului.

  Pretul unei proceduri de lustruire auto incepe de la 2360 lei, insa pretul final se va decide pe loc deja.

  Lustruire auto:avantaje

  1. Protectia contra coroziunii;
  2. Restabilirea aspectului initial. Suprafata va fi neteda si lucioasa;
  3. Defectele precum zgarieturile, ciobiturile vor fi eliminate;
  4. Economie de bani, deoarece cu ajutorul acestei proceduri veti evita defecte mai grave pe viitor si nu veti fi nevoit sa cheltuiti bani pe reparatii.

  Lustruirea in Chisinau

  Nu puteti lua o decizie referitor la locul unde va puteti deservi automobil? Noi venim cu un sfat util in acest sens. Locul cel mai potrivit pentru deservirea automobilului dumneavoastra este cauciucuridevara. La noi veti avea parte de tot suportul in problemele aparute. Avem profesionistii cei mai buni din domeniu. Ei vor gasi solutia cea mai potrivita pentru problemele automobilului dumneavoastra. Lucrarile se vor efectua calitativ si rapid. Plus, preturile de la noi sunt foarte bune. Nu credem ca veti gasi conditii mai avantajoase in oras. Vizitati-ne si convingeti-va personal de asta. Va asteptam cu drag!

  Autoservice nostru
  Lustruire auto 1Lustruire auto 2Lustruire auto 3Lustruire auto 4Lustruire auto 5Lustruire auto 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Toate serviciile noastre