• RU
 • Lucrări de sudură auto

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Automobilul, dupa un timp indelungat de exploatare, incepe a fi supus coroziunii tot mai des. Coroziunea, dar si diverse accidente, pot deteriora grav autoturismul. In astfel de situatii, sudarea reprezinta salvarea.

  Cum de inteles ca automobilul necesita lucrari de sudare?

  Cel mai rau dusman al automobilului este coroziunea. Aceasta se manifesta in diverse forma sau, mai bine zis, cateva stadii:

  1. Microfisurile nu pot fi observate cu ochiul liber. Pentru a le vedea este nevoie de tehnica speciala. Microfisurile nu reprezinta inca un pericol mare.
  2. Umflarea vopselei este deja un simptom grav, care indica necesitatea de reparatii.
  3. Metal dezgolit. Vopseaua crapa si cade. Pata se face tot mai mare.
  4. Rugina adanca. Acesta este deja un defect puternic, care nu poate fi inlaturat asa usor. In aceasta situatie este nevoie de lucrari de sudare.
  5. Destramarea pieselor. Cel mai grav defect. Fara lucrari de sudare masina se va deteriora definitiv. Asa ca nu amanati procedura, cu cat mai repede va adresati la specialisti, cu atat mai bine.

  Cum are loc sudarea?

  Sudarea caroseriei se face pentru toate elementele acesteia. Sudarea poate fi facuta semiautomat sau cu invertor. Ambele variante sunt bune contra zgarieturilor si locurilor greu accesibile. Inainte de a purcede la lucrari, suprafata de lucru trebuie curatata de praf si murdarii. Sunt verificate toate echipamentele de lucru, intarirea electrozilor, siguranta izolarii etc. Apoi se trece, insasi, la procedura de sudare. Dupa sudare, cusaturile ramase sunt eliminate prin slefuire. Caroseria este degrasata. Sunt aplicate solutii anticoroziune. Spre final, se face vopsirea.

  Doriti sa aflati despre tarife lucrari sudura? Preturile depind de defecte cat de grave sunt, precum si de volumul lucrarilor. Daca e sa spunem un pret general, acesta ar incepe de la 1058 de lei.

  Lucrari de sudura in Chisinau

  Cautati un loc unde va puteti deservi automobil la conditii avantajoase? Noi va soptim. Locul cel mai potrivit este cauciucuridevara. Aici veti avea parte de tot suportul in problemele aparute. Avem profesionistii excelenti in domeniu. Acestia vor gasi solutia cea mai potrivita pentru problemele automobilului dumneavoastra. Mesterii nostri vor efectua lucrari sudura calitativ si rapid. Plus, preturile de la noi sunt foarte bune. Nu credem ca veti gasi conditii mai avantajoase in oras. Vizitati-ne si convingeti-va personal de asta!

  Autoservice nostru
  Lucrări de sudură 1Lucrări de sudură 2Lucrări de sudură 3Lucrări de sudură 4Lucrări de sudură 5Lucrări de sudură 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare