• RU
 • Lubrifierea și repararea etrierilor și ghidajelor de frână

  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Etrierele sunt un element important in sistemul de franare, si iesirea lor din functiune afecteaza intregul sistem. Un sistem de franare defect va duce la accidente grave, care pot viata in pericol. Iata de ce trebuie de facut reconditionari etrieri la timp.

  Etriere defecte - indicii

  Cum sa inteleg ca etrierele s-au defecta, ca este necesara o reparare etrier spate? Trebuie sa atragem atentia la procesul de franare, ca sa ne dam seama. Atrageti atentia la urmatoarele:

  1. - distanta de franare creste;
  2. - prezenta mirosurilor neplacute;
  3. - zgomote stranii.

  Etrierele ies din functiue si din cauza murdariei. Sau daca utilizati piese sau accesorii de proasta calitate. Indiferent de motivul defectiunii, la primele suspiciuni, duceti masina la un service, nu pierdeti timpul. S-ar putea sa va coste mult pe viitor.

  Reparatia si etrierelor

  O reconditionare etrier trebuie incredintata doar specialistilor. Este nevoie de cunostinte specializate si experienta mare pentru procedura data. Desi multi cred ca s-ar descurca si singuri in conditii casnice, ei gresesc amarnic. Tot acesti oameni se adreseaza la service dupa ce singuri au deteriorat ceva. Ca sa nu patiti ca ei, adresati-va imediat la un service. O reparare etrier cuprinde urmatoarele masuri:

  1. - piulitele rotilor sunt salbite.
  2. - masina este amplasata pe un lift hidraulic. Sunt demontate rotile.
  3. - este necesar de desurubat racordul furtunurilor hidraulice, trebuie de golit lichidul de frana.
  4. - sunt demontati placutele. 
  5. - inainte de a demonta etrierul spate, trebuie de oprit.
  6. - este necesar de desurubat suruburile suportului si de scos carcasa.
  7. - dupa montarea piselor noi, totul se asambleaza in ordine inversa. 

  Procedura de reconditionare etrier spate costa de la 930 de lei.

  Ungerea etrierelor

  Ca etrierele sa functioneze mai bine si mai mult timp, acestea trebuie unse cu unguente speciale. Inainte de a face lubrifierea supporturi de frana, toate defectiunile din etrier trebuie eliminate si curatate cu solutii speciale. Apoi este aplicat unguentul. In caz de acesta nimereste pe alte piese, acestea trebuie bine curatate. La fel ca si alte proceduri ce tin de deservirea automobilului, procedura dta mai bine de lasat pe seama specialistilor.

  Reparatia etrierelor in Chisinau

  Cauciucuridevara.md este locul perfect pentru a face reconditionare etrier frana la un automobil. O echipa de adevarati profesionisti lucreaza in centrul nostru de deservire auto. Noi efectuam lucrarile destul de rapid si calitativ. Va intereseaza informatii despre etrier reconditionat pareri? Avem o abordare serioasa pentru fiecare client in parte. Pentru noi este extrem important ca acestia sa ramana multumiti. Convingeti-va personal de asta, apeland la serviciile noastre.

  Autoservice nostru
  Lubrifierea și repararea etrierilor 1Lubrifierea și repararea etrierilor 2Lubrifierea și repararea etrierilor 3Lubrifierea și repararea etrierilor 4Lubrifierea și repararea etrierilor 5Lubrifierea și repararea etrierilor 6
  Comandați un serviciu

  *câmpuri obligatorii pentru completare

  Toate serviciile noastre